Startuje 7. ročník prázdninové fotosoutěže

Zapojte se do 7. ročníku soutěže "Klokani na prázdninách".

Startuje 7. ročník prázdninové fotosoutěže

Bohemka přes letní prázdniny opět vyhlašuje pro své fanoušky oblíbenou fotografickou soutěž s názvem Klokani na prázdninách. Vyfoťte se během své dovolené s klubovým předmětem, ve fanouškovském tričku či dresu a jestli si budete myslet, že je vaše fotografie něčím zajímavá, určitě nám ji pošlete na mail petr.tomasek@bohemians1905.cz.

Na vaši fotku se můžete vybavit i v našem fanshopu, popřípadně si můžete prohlédnout nabídku prodejny na stránkách e-shopu: https://www.fanshopbohemians.cz/. Zakupte si fanouškovský prvek a zvěčněte se na své dovolené. Jedete do zahraničí, do hor, popřípadě k moři, budete objevovat krásy naší krajiny nebo budete odpočívat na své zahradě? Nestyďte se, vyfoťte se v bohemáckém a fotku nám pošlete! V minulých ročnících se přihlásilo do soutěže vždy několik desítek fanoušků. Buďte letos mezi nimi i vy!

Stejně jako loni, i letos se hraje o velmi zajímavé ceny! Tou hlavní je večeře s libovolným hráčem A mužstva. Nebo byste chtěli na večeři s klubovou legendou? Není problém! Další v pořadí mohou vyhrát například nový originální dres s podpisy hráčů a realizačního týmu, permanentní vstupenku na novou sezonu, či vouchery do fanshopu. Zapojte se do soutěže i vy!

Pravidla soutěže:
Pořadatelem soutěže je fotbalový klub Bohemians Praha 1905, a. s.

Soutěžní fotografii zašlete na e-mailovou adresu: petr.tomasek@bohemians1905.cz a do předmětu zprávy napište heslo „Klokani na prázdninách“.

Zaslaná fotografie musí obsahovat (v textu mailové zprávy): popisek; místo, kde byla vyfocena; celé jméno soutěžícího; kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn).

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians (dres, šála, kšiltovka apod.). Čím originálnějším způsobem, tím samozřejmě lépe.

U fotografie se nepřipouští fotomontáž.

Každý autor může do soutěže zaregistrovat (zaslat) maximálně jednu fotografii.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je v sobotu 31. srpna, vyhlášení výherců proběhne v průběhu září, informace sledujte na Virtuálním Ďolíčku.

Konečné pořadí soutěžících určí porota složená ze zaměstnanců Bohemians Praha 1905 a hráčů A mužstva Bohemians.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky. Soutěžící souhlasí se zveřejněním fotografie na oficiálních stránkách Bohemians, sociálních sítích i v klubových materiálech bez nároku na odměnu. Po zaslání fotografie na soutěžní e-mail se stává fotka majetkem pořadatele soutěže.

Ceny:
1. místo - večeře s vybraným hráčem A mužstva nebo legendou klubu
2. místo - originální dres Bohemians Praha 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu
3. místo - permanentní vstupenka na domácí utkání Bohemians Praha 1905 v sezoně 2019/2020
4. místo - dres Bohemians Praha 1905 ze sezony 2018/19
5. místo - 2x SILVER VIP vstupenka na vybrané domácí utkání

6. místo - 500 Kč voucher do fanshopu Bohemians

7. místo - klubová šála z fanshopu Bohemians

8. místo - tričko z fanshopu Bohemians
9.-10. místo - 100 Kč voucher do fanshopu Bohemians