Generálka proti LASK Linec

Bohemians se chystají na závěrečný test před ligovou soutěží.

Generálka proti LASK Linec

V posledním testu před startem ligy stojí před Klokany zřejmě nejsilnější soupeř v tomto letním přípravném období. Rakouský celek LASK Linec po základní části obsadil druhé místo, které udržel i v nadstavbě. Díky takovému umístění se může těšit na předkolo Ligy mistrů. Proti Klokanům nastoupí LASK již k pátému přípravnému zápasu. Mezi vysokými výhrami nad Zipf Bezirksauswahl (10:0) a SV Viktoria Marchtrenk (13:0) prohrál rakouský celek s libereckým Slovanem (1:3). Ještě den před utkáním s Bohemians změří Linec síly s pražskou Spartou.

Pozici jedničky držel v loňské sezoně pevně Alexander Schlager. Obranné řadě vévodil Maximilian Ullman. Ve dvaatřiceti startech dokázal vsítit čtyři branky. Zajímavý počin se povedl Frieserovi. Odehrál sice podstatně méně minut něž jeho kolegové, ale dokázal nastřílet šest branek. K největším hrozbám ze záložní řady patří Peter Michorl. Levonohý středopolař ke třem brankám přidal i obdivuhodných patnáct asistencí. Jeho spoluhráč Thomas Goiginger se nastřádal šest přesných zásahů a devět asistencí. Jedenácti gólový útočník Joao Victor již v klubu nepůsobí, neboť zamířil do německého Wolfsburgu.

Poslední přípravné utkání Bohemians začíná s úderem sobotní 17. hodiny. Hraje se v Abd aréně ve městě Perg. O průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích.