B tým: Vysoká porážka s Táborskem

Klokani si prošli lekcí před blížícím se začátkem třetí ligy.

B tým: Vysoká porážka s Táborskem

Do utkání vstoupilo aktivněji Táborsko, ale obrana Bohemky první šance domácích přežila. To se bohužel nestalo po deseti minutách hry, když z rychlého protiútoku po přihrávce Tolna skóroval Novák. Na druhé straně zahrozili Klokani. Ugwu si navedl míč na střed, prudce vypálil, avšak Zadražil balón dokázal vyrazit. Poté se řádně zapotil gólman Kouba. Almeida míč zasekl a vystřelil na přední tyč, ale Kouba si prostor pohlídal a nepustil míč za svá záda.

FC MAS Táborsko - Bohemians Praha 1905 5:0 (3:0)
FC MAS Táborsko - Bohemians Praha 1905 5:0 (3:0)
Před uplynutím půlhodiny hry se domácí radovali podruhé. Vandas si počkal za velkým vápnem na přihrávku a se štěstím prostřelil Koubu. Jen o pět minut později se do šestnáctky Klokanů šikovně proháčkoval Musiol a potřetí rozvlnil síť. Po pěkné souhře napřáhl levačkou Almeida, ale Klokany zachránilo břevno. První půle tak skončila třígólovým náskokem Táborska.

Do druhé půle nastoupili Klokani se zcela odlišnou jedenáctkou. Po pěkné akci Peričeviče s Vránou na pravé straně byl ve velmi dobré pozici Begič, ovšem jeho rána byla zablokována obranou. Snížit mohl Nussbauer z oblasti penaltového puntíku, ale ani jeho pokus do sítě nedoputoval.

Neproměňování šancí Klokanů záhy domácí trestali. Tolno obešel v samostatném úniku Koubu a jeho střelu do prázdné branky nezastavili ani vracející se obránci.

FC MAS Táborsko - Bohemians Praha 1905 5:0 (3:0)
FC MAS Táborsko - Bohemians Praha 1905 5:0 (3:0)
Deset minut před koncem se po ztrátě míče na polovině hřiště hnal vstříc brance Toutou, který obstřelil vybíhajícího Koubu, čímž vstřelil pátou branku Táborska. Vzápětí se brankář Klokanů vytáhl famózním zákrokem proti střele Schramhausera, kterou vyrazil pryč.

Bohemians tak ze zkoušky s bývalým druholigovým týmem odešli s nepořízenou.