Vodháněl: Musíme si takový zápas pohlídat

Ofenzivní záložník Jan Vodháněl komentuje utkání v Příbrami.

Vodháněl: Musíme si takový zápas pohlídat

Křídelník Jan Vodháněl popisuje utkání v Příbrami. Odlišné poločasy, šance zápas otočit, ale i jeho osobní pocity po třech utkáních v základní sestavě.

První poločas neprobíhal úplně dle našich představ...
Věděli jsme o herním stylu Příbrami. Chtěli jsme se s tím vyrovnat a vypořádat po svém. Nějaké šance jsme měli. Sám jsem jednu měl. Pustil sem si míč, navedl si ho a chtěl razantně střílet pod břevno, ale brankář mě slušným zákrokem vychytal. Do kabin jsme mohli jít s lepším výsledkem.

Po pauze jsme předvedli výrazně zlepšený výkon.
Trenér se nás o poločase snažil vyburcovat, neboť první poločas nebyl ideální. Po přestávce jsme obdrželi gól z rychlého protiútoku. Naštěstí jsme se z toho nějak nesesypali a dokázali snížit. Po nějaké chvíli jsme i vyrovnali. Je obrovská škoda, že si takový zápas nepohlídáme a dostaneme takový gól.

Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
Příbram - Bohemians 3:2 (1:0)
Po vyrovnání na nás byla cítit síla, že můžeme zápas otočit.
Stoprocentně bylo v našich silách obrat dokonat. Je obrovská škoda, že jsme zápas nedotáhli do remízového nebo vítězného konce. Při obdržených gólech ze standardních situací jsme měli hráče v zónové i osobní obraně, takže jsme si to měli uhlídat.

Absolvoval jsi celou přípravu a naskočil do všech tří ligových zápasů.
Cítím se vcelku dobře. Jen bych potřeboval vstřelit nějaký gól pro své sebevědomí. Teď to tam bohužel nespadlo, ačkoliv jsem šanci měl.

Dva góly ale vstřelil útočník Keita, což je pro nás velké plus.
Určitě mu dva přesné zásahy pomohou i osobně. Při prvním gólu vlastně dorážel moji střelu. Hlavně ať to tam padá jemu, ale i komukoliv z týmu i dál!