V sobotu večer přijede Olomouc

Bohemku čeká další domácí duel.

V sobotu večer přijede Olomouc

Všichni Klokani se již orientují na další domácí zápas, k němuž jako soupeř přijede olomoucká Sigma. Hanáci prožili dvě odlišné sezony, po níž došlo ke změně na postu trenéra. Olomouc se prozatím pohybuje ve středu tabulky. V úvodních kolech proti favoritům neuspěli, když prohráli v Plzni (3:1) a na Slavii (1:0). Dokázali ovšem zvítězit na horké půdě Liberce (1:0) a doma skolili Zlín (1:0). Naposledy si připsali bod za domácí remízu (1:1) s Karvinou.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Jako nový trenér byl v létě představen Radoslav Látal. Středovou záložní řadu posílil Lukáš Greššák. Zpět do české ligy se vrátil Milan Kerbr z Apollonu Limassol. Útočník Ismar Tandir přišel jako volný hráč.

V sestavě Sigmy již nenajdeme záložníka Lukáše Kalvacha, který přestoupil do Plzně. Hbitý Lalkovič zamířil do ostravského Baníku. Zkušený forvard Pavel Dvořák hostuje v týmu Slovácka. Mladý obránce Juraj Chvátal sbírá zkušenosti v Železairne Podbrezová. Stoper Roman Polom před pár dny přestoupil do Českých Budějovic.

Klokani proti sobě budou mít trochu jinou Olomouc, než v předchozí sezoně, což poznamenal obránce Lukáš Pokorný: "Budou více agresivnější a běhavější, než tomu bylo na jaře. Za trenéra Jílka chtěli hrát hlavně fotbal a byli takticky výborně připraveni. S novým trenérem trochu změnili styl hry a hrají jednodušší fotbal. Olomouc je nepříjemná a čeká nás s nimi o něco těžší zápas, než tomu bylo v předchozích vzájemných střetnutích. V lize už dnes nenajdeme slabého soupeře. Každé utkání je strašně vyrovnané a těžký je každý zápas."

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Zápas s Olomoucí se hraje v Ďolíčku od sobotních 19:30 hodin. V přímém přenosu ho bude vysílat stanice O2 TV Sport. Hlavním rozhodčím bude Ondřej Lerch. Na čarách mu budou asistovat Jiří Vaňkát s Lucií Ratajovou. Čtvrtým sudím bude Jiří Houdek. Zápas se bude hrát i pod dohledem videorozhodčích. K videu zasedne jako hlavní Karel Hrubeš s asistentem Pavlem Fraňkem. Vstupenky na utkání můžete stále kupovat prostřednictvím sítě Ticketportal nebo před utkáním na pokladnách stadionu. Podělte se s námi také o vaše zážitky z dalšího večerního utkání v Ďolíčku. Na sociálních sítích připište ke svým příspěvkům hashtag #BOHOLO nebo nás označte.  Po vstupu na stadion bude probíhat před fanshopem autogramiáda, kde se na vás bude těšit Patrik Le Giang.

Bohemka TV