Rezerva má tři body po výborném výkonu

Klokani hráli výborně a podruhé za sebou vyhráli.

Rezerva má tři body po výborném výkonu

V základní sestavě proti Ústí nad Orlicí vyběhli i posily z prvního mužstva. V brance nastoupil Le Giang, v obraně Bederka s Vondrou. Levý kraj záložní řady zaujal Záviška. Právě on měl první šanci, ale na zadní tyči zakončil centr Ogiomadeho mimo branku.

Hosté se dostali k ohrožení branky o chvilku později a hned z toho byl gól. Na centr od rohového praporku si naskočil nejvýše kapitán Souček a hlavou skóroval.

Bohemians Praha 1905 B - Jiksra Úsrí nad Orlicí
Bohemians Praha 1905 B - Jiksra Úsrí nad Orlicí
Vzápětí měla šanci Bohemka, jenže s hlavičkou Le Tuana si brankář Jeřábek poradil. Klokani byli i nadále nebezpeční. Vrána pronikl na pravé straně a hezkým centrem našel Závišku, ale krajní záložník vystřelil vedle. Bohemians ani ze svého tlaku v závěru první půle neudeřili, tudíž do kabin s jednobrankovým vedením odešli hosté.

Zkraje druhé půle se řítil do šance Le Tuan, avšak hostující gólman proti němu vyběhl a střelu vyrazil. Uběhlo jen několik málo minut a byla k vidění další šance. Ovšem brankář hostujícího celku včasným vyběhnutím zneškodnil i tuto příležitost.

Poté se Klokani už dočkali. Krásný centr Vrány usměrnil do sítě na zadní tyči Záviška a vyrovnal.

Bohemians Praha 1905 B - Jiksra Úsrí nad Orlicí
Bohemians Praha 1905 B - Jiksra Úsrí nad Orlicí
Výborný zákrok na obranné polovině předvedl Vala a vyrazil se svými spoluhráči do protiútoku. Na velkém vápně se uvolnil Vrána, který pěknou technickou střelou trefil levou tyč branky hostů.

V závěru přišlo rozhodnutí. Střídající Osmančík se po efektní patičce od spoluhráče dostal do příležitosti, kterou využil a zařídil vedení Klokanů.

Hosté ještě v závěru trefili břevno, ale Bohemka dokázala vedení uhájit a připisuje si další tři body.