Rezerva se vydá do Velvar

B tým Klokanů čeká bitva s tabulkovým sousedem.

Rezerva se vydá do Velvar

Rezerva Klokanů se po volnějším startu zvedla, když si připsala dvě výhry po sobě. Bitvu o další body svedou svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky už v sobotu ve Velvarech. S tímto sokem změřil síly v červenci už A tým, který zvítězil po gólech Hůlky a Koubka (2:1). Jak rezerva Klokanů, tak i velvarský Slovan získali šest bodů s vyrovnaným skóre (5:5). Velvary začaly třetí ligu porážkou s B týmem Liberce (0:1), ale poté přišla první výhra na hřišti Teplic (2:1). Následovala porážka s Jabloncem po penaltovém rozstřelu (1:1, na penalty 3:4). Naposledy hráči Velvar uspěli v Mladé Boleslavi, když se tentokrát mohli po penaltách radovat (2:2, na penalty 3:4).

O pět vstřelených branek ve třetí lize se postarali Ivan Šolar, Ladislav Vopat, Paulo Ippolito, Radek Dvořák a Tomáš Bulíř. Právě Vopat si v přípravném utkání s prvním týmem Klokanů připsal jedinou trefu domácího celku. V kádru soupeře najdeme i útočníka Marka Poláka a mladíky Jakuba Rubeše s Denisem Krištofem.

Zápas začíná na hřišti Velvar s úderem sobotní 17. hodiny. Hlavním rozhodčím bude Vojtěch Severýn. Asistovat mu budou Ondřej Černý s Miroslavem Fišerem. Zápasové zpravodajství vám zprostředkujeme na sociálních sítích. Utkání můžete v přímém přenosu sledovat ZDE.