V úterý 17. září budou další Hovory nad Ďolíčkem

Tomáš Poláček tentokrát pozval Kamila Vacka, Jakuba Podaného a Musu.

V úterý 17. září budou další Hovory nad Ďolíčkem

Bohemka je jediným českým fotbalovým týmem, který má vlastní divadelní talk show. V úterý 17. září pozve reportér Tomáš Poláček na jeviště vršovického Divadla Mana trojici hostů, a hovořit se bude o fotbalovém životě v Indii, Izraeli nebo Polsku, o porodech, ale i o hokeji nebo tetování.

Záložník Kamil Vacek se narodil 18. května 1987 a do Divadla Mana přijde. Jeho pradávný kamarád Jakub Podaný se narodil 15. června 1987 - a přijde. Lionel Messi se narodil 24. června 1987, ale ten s největší pravděpodobností nedorazí, takže třetím hostem nebude Messi, nýbrž výtvarník Lukáš Musil, známý také pod přezdívkou Musa. 

Proč dostali pozvánku Kamil Vacek s Jakubem Podaným je zřejmé - oba letos patří ke klíčovým postavám Bohemky, místo v základní sestavě mají zatím jisté, a hlavně můžou dlouhé hodiny vyprávět o svých neuvěřitelných kariérách. Už před více než deseti lety spolu hráli pod trenérem Martinem Haškem za Spartu, později se Jakub stal mistrem Indie, zatímco Kamil (kterému se před pár dny narodil druhý syn, což v Divadle Mana oslavíme) hrál například v Izraeli a stal se vicemistrem Polska.

Proč přijde Lukáš Musil, který žije a tvoří v Budapešti? Lukáš fotbalové Bohemce fandí, ale velmi silný vztah ke sportu má i z dalších důvodů. Ve svých dvaceti letech chytal hokejovou extraligu v dresu Slavie, kde pak všechny šokoval ukončením kariéry: "Nejsem šťastný, chci dělat něco jiného." Stal se nejžádanějším českým tatérem, za kterým chodívali samozřejmě i sportovci; například takto mluvil Karel Poborský v nedávném rozhovoru pro Mf Dnes: "Tetování se mi vždycky líbilo, ale nechtěl jsem si jen tak nechat počmárat kůži od člověka, kterého už víckrát neuvidím. Jakmile jsem potkal Lukáše Musila, pochopil jsem cestu. Musa není jen tatér, ale je taky výtvarník, sochař a bývalý hokejový brankář. Scházeli jsme se, povídali si a pak přišlo tetování." Dnes už Lukáš Musil tetuje jen výjimečně, tvoří spíš nádherná, velká plátna. Brzy je vystaví i v Praze - 25. září začíná jeho výstava ve Ville Pellé.

Představení Hovory nad Ďolíčkem začíná v Divadle Mana v úterý 17. září o půl osmé, vstupenky za 170 korun budou k dispozici na místě, pokud chcete nejlepší místa v předních řadách, objednávejte je na stránkách divadla ZDE
Na závěr večera proběhne dražba originálního dresu Kamila Vacka, celý výtěžek je jako vždy určený Bohemce.