Béčko čeká v neděli Jablonec

Klokani se střetnou s týmem z popředí tabulky.

Béčko čeká v neděli Jablonec

Rezerva si po nepovedeném domácím utkání s Libercem (2:4) spravila chuť v Teplicích, kde jednoznačně zvítězila (6:1) a vylepšila si skóre. Nyní čeká svěřence trenéra Vladimíra Hrušky aktuálně čtvrtý Jablonec. Ztráta na nejbližšího soupeře je ovšem pouze dvoubodová. Jablonec začal sezonu porážkou v Chlumci nad Cidlinou (0:3). Následně si poradil s Ústí nad Orlicí (4:1), zvítězil po pokutových kopech ve Velvarech (1:1, 3:4 na pk), v derby přetlačil Liberec (3:2). Neúspěšný penaltový rozstřel zaznamenali Severočeši v Teplicích (2:2, 2:4 na pk), které tak získaly první body do tabulky. Naprázdno vyšla družina trenérů Vodičky a Čížka ve Zbuzanech (0:1). V posledním utkání Jablonec porazil Mladou Boleslav (3:1). Oba týmy se potkaly už v přípravném období. Po velmi dobrém úvodu nakonec Klokani ztratili náskok a prohráli (3:5).

Nejlepším střelcem mužstva je prozatím Ondřej Rozkovec se třemi brankami. O gól méně má mladý Oliver Velich a Nikolas Daníček.V mužstvu najdeme i exžižkovského útočníka Dočekala. Z prvoligového mužstva už za Jablonec nastoupil gólman Jan Hanuš.

Zápas rezervních celků Bohemians a Jablonce se hraje v neděli v Uhříněvsi od 10:15. Hlavním rozhodčím bude Michal Paták. Na čarách mu budou asistovat Václav Kubec a Viktor Paták. Zpravodajský servis z utkání sledujte na sociálních sítích. Naleznete ho pod hashtagem #BOHJAB nebo přímo na našich oficiálních profilech. Přímý přenos můžete sledovat ZDE.