V Ďolíčku ženy ČR vyzvou Španělsko

Přijďte do Ďolíčku podpořit reprezentaci žen.

V Ďolíčku ženy ČR vyzvou Španělsko

V úterý 8. října od 19:00 se v Ďolíčku uskuteční kvalifikační utkání Česká republika - Španělsko. Trenérem české ženské reprezentace je Karel Rada, který se tak po 11 letech vrátí do dobře známého prostředí. Jako skvělý obránce v roce 2008 ukončil svoji hráčskou kariéru právě jako člen Bohemians Praha 1905.

Přítomnost Karla Rady samozřejmě není jediným lákadlem, které vám nabízí česká ženská fotbalová reprezentace. V nominaci totiž nechybí legionářky Lucie Voňková (Ajax Amsterdam) či Andrea Stašková (Juventus Turín). V bráně by se měla představit známá youtuberka Barbora Votíková, která je jedničkou SK Slavia Praha.

Jednotná cena vstupného činí 50,-. Předprodej byl spuštěn na serveru Ticketportal.cz (ODKAZ ZDE), 
vstupenky koupíte i ve fanshopu na stadionu v Ďolíčku. Děti do 150 cm a ZTP mají vstup zdarma – volnou vstupenku dostanou před utkáním u pokladny označené Děti do 150 cm a ZTP. Do sektoru A1, budou mít přístup i rodiče dětí, které dostaly vstupenku zdarma do tohoto sektoru.
Ženy ČR v dosavadním průběhu kvalifikace porazily Moldavsko 7:0, jejich utkání s Polskem bylo odloženo na příští rok kvůli zdravotním potížím.