Na Spartu pochodem

V sobotu vyrážíme na Letnou pochodem z Míráku!

Na Spartu pochodem

Na sobotní derby s rivalem z Letné organizují fanoušci v čele se Sektorem 1905 společný pochod. Oproti původně plánovanému srazu na Tyláku je však změna! "Do Generali Areny vyrazíme z Míráku, z kterého pojedeme metrem na Hradčanskou, odkud se po svých vydáme ke stadionu Sparty. Zopakujeme si tak již známou trasu z let minulých, která není o nic kratší, než původně plánovaná cesta," píše se ve výzvě na webu fanoušků. "Nejdůležitější je stejně dorazit na Letnou pohromadě a společně čelit našemu pražskému rivalovi," dodává Sektor 1905.

Klub se přidává k výzvě. Přijďte nás na Letnou podpořit v co největším počtu, budeme vás potřebovat! A pokud vám to čas dovolí, připojte se do zelenobílého pochodu. Sraz je v sobotu ve 14:30 na Náměstí Míru. Pro aktuální informace o pochodu doporučujeme sledovat FB profil Sektor 1905.

Vstupenku do sektoru Bohemians můžete do pátečních 15 hodin zakoupit přímo ve fanshopu v Ďolíčku za 220 Kč. Platba je možná pouze v hotovosti.

Na závěr prosíme všechny Klokany o sdílení tohoto příspěvku, ať původní chybné info, které je již smazané, neberou Klokani za směrodatné a co nejdříve si všimnou provedené změny.

Předem děkujeme za spolupráci a v sobotu se vidíme v půl třetí před kostelem na Náměstí Míru!

DERBY JE NAŠE!