Jasné vítězství nad Duklou

Klokani si připsali tři body po vysoké výhře.

Jasné vítězství nad Duklou

Proti Dukle se za rezervu postavil do branky Valeš. Na hrotu útoku nastoupil Ugwu, kterého podporoval z pozice podhrotu Havlena. První šanci měli Klokani. Ze střední vzdálenosti pálil Havlena, brankář Šťovíček míč jen ztlumil a stihl ho vyrazit pryč. Dobíhající Ugwu střílel mimo branku.

FK Dukla Praha B - Bohemians Praha 1905 B
FK Dukla Praha B - Bohemians Praha 1905 B
Po čtvrthodině poslal Nátr krásný centr do šestnáctky domácích a Ugwu parádní hlavičkou poslal Klokany do vedení. O několik minut později postupoval na branku z pravé strany Vrána. Jako na zlatém podnose předložil balon před branku, kde byl připravený Nátr, který vstřelil druhý gól.

Ozvala se i Dukla. Sám před Valešem už byl Palacios, ovšem jeho střela mířila do tyče a dorážku zablokovala obrana Klokanů na rohový kop.

Chvilku před poločasovým hvizdem pronikl do vápna Vondra, jeho centr obránce odvrátil, jenže míče se chopil Ugwu, otočil se kolem svého strážce a navýšil náskok.

FK Dukla Praha B - Bohemians Praha 1905 B
FK Dukla Praha B - Bohemians Praha 1905 B
Po přestávce oslovil Bederka křižným pasem Václavíka, ale pravý krajní obránce Klokanů hlavou zakončil vede. Dukla se snažila výsledek zvrátit. Proti byl ovšem brankář Valeš, který vychytal ve stoprocentní šanci Kozla. Naopak čtvrtou branku mohl přidat Osmančík po výborné práci Ogiomadeho, který přihrál Le Tuanovi, od něhož putoval balon právě k Osmančíkovi, ale útočník Klokanů trefil pouze břevno. Tentýž hráč vzápětí hledal střídajícího Zemana, ale před ním na malém vápně odkopl balon vracející se obránce.

Klokani se čtvrté branky dočkali, když Le Tuan napálil odražený míč přesně do šibenice. V úplném závěru pak Dukle zasadil bůra pátým gólem Osmančík. Bohemians tedy nad svým pražským sokem zvítězili jednoznačným rozdílem.