Tým U8 se umístil na skvěle obsazeném turnaji na 4. místě

Svěřenci trenéra Limra zazářili na turnaji Matěje Kocourka.

Tým U8 se umístil na skvěle obsazeném turnaji na 4. místě

Malí Klokánci se zúčastnili mezinárodního turnaje Matěje Kocourka v Dlouhé Lhotě. Turnaj byl velmi dobře obsazen a naši fotbalisté si tak vyzkoušeli konkurenci velmi kvalitních týmů nejen z tuzemska, ale i zahraničí. Klokani v základní skupině porazili Uničov (1:0), FK Příbram (6:3), FaPV Děčín (3:2)  TJ Blatná (6:0), nestačili tak pouze na Liberec (1:2). V semifinále ale již nestačili na tým SFC Kalinkovo, který následně celý turnaj vyhrál a v boji o třetí místo prohráli s Pardubicemi. Nakonec fotbalisté Bohemians brali skvělé 4. místo z 24 týmů. Jejich počin ocenil i hráč "A" týmu Lukáš Hůlka, který přijel naše mladé naděje podpořit a motivovat k dalším výkonům na turnaji. Klukům rozdal kartičky s podpisem, s každým se vyfotil a chvílí zakopal. 

Skupina A1: FC Spartak Trnava, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, Junior Chomutov, RMSK Cidlina Nový Bydžov, SK Sigma Olomouc

Skupina A2: FK Baník Sokolov, FK Pardubice, FC Slovan Havlíčkův Brod, SK Tuněchody, SK Slaný, SK Polaban Nymburk

Skupina B1:SK Uničov, FaPV Děčín, TJ Blatná, 1. FK Příbram, FK Slovan Liberec, Bohemians Praha 1905

Skupina B2:SK Sigma Olomouc 2, AC Sparta Praha 2, FK Ústí nad Labem, MFK Chrudim, SK Sparta Kolín, SFC Kalinkovo

Klokani v základní skupině porazili Uničov (1:0), FK Příbram (6:3), FaPV Děčín (3:2)  TJ Blatná (6:0), nestačili tak pouze na Liberec (1:2). 
Sestava Bohemians: Pylypchuk - Doubrava, Baloun, Titěra, Janeka, Šnajdr, Benkouider, Kušš.