Klokani rozhodli krásnými brankami

Le Tuan s Bederkou vystřelili tři body proti Živanicím.

Klokani rozhodli krásnými brankami

V základní sestavě Klokanů vyběhli i Valeš, Köstl, Bederka, Schumacher a Záviška. Po deseti minutách hry se do šance hnal Le Tuan, ale gólman Frydrych rychle vyběhl a záložník Klokanů střílel vedle branky. Hosté odpověděli střelou Poláka, s níž si Valeš poradil.

Klokani zahrozili po rohovém kopu, když Buneš našel přesně centrem Krcha, ale ten hlavičkoval těsně vedle. O chvíli později Le Tuan nadýchaným centrem hledal Köstla, těsně před ním odvrátil nebezpečí obránce Vyšehrad. Vzápětí si oba hráči své role vyměnili. Köstl našel přesně Le Tuana, který bohužel v dobré pozici branku přestřelil.

Závěr poločasu přinesl dvě gólové situace. Nejprve Le Tuan napřáhl za šestnáctkou a krásnou střelou vymetl šibenici hostující branky, čímž zařídil vedení Klokanů. Před poločasovým hvizdem napřáhl hostující kapitán Gorol, který pěknou střelou na zadní tyč stanovil nerozhodný výsledek po první půli.

Bohemians Praha 1905 B - TJ Sokol Živanice 2:1 (1:1)
Bohemians Praha 1905 B - TJ Sokol Živanice 2:1 (1:1)
Po pauze byl k vidění velmi zajímavý fotbal. Rozuzlení přišlo až patnáct minut před koncem. Dravý Vrána byl faulován kousek za šestnáctkou Živanic. Exekuce se jal Bederka, který nádherně vrátil Klokanům vedení.

O chvilku později mohl Bederka přidat další gól, ovšem další střelu z přímého kopu gólman Frydrych vyrazil konečky prstů na rohový kop. Vedení nenavýšil ani Osmančík, který branku přestřelil z rychlého protiútoku. Pár minut před koncem byl vyloučen hostující Vyšehrad, když obdržel dvě žluté karty během sedmi minut. Defenziva Klokanů v závěru odolala útokům Živanic, takže se Bohemka mohla radovat z dalších tří bodů.