Kapitánovy kopačky na dobrou věc

Josef Jindřišek vydražil své kopačky a podpořil malého fotbalistu.

Kapitánovy kopačky na dobrou věc

V září proběhla charitativní aukce originálních kopaček kapitána Bohemky, ve kterých Josef Jindřišek památným gólem Opavě v posledních vteřinách pomohl zachránit v Ďolíčku první ligu (o aukci jsme informovali ZDE).

Na aukčním serveru www.sportovniaukce.cz se vítězkou dražby stala Bohuslava Šenkýřová s částkou 9 400 Kč. Paní Šenkýřová pak na své přání částku zaokrouhlila na 10 000 Kč a samotné kopačky před nedávným utkáním s Opavou také věnovala malému Jardovi. Toho navštívil sám Josef Jindřišek v sobotu 2. listopadu, kdy mu peníze i kopačky osobně předal.

Jardův příběh
Jarda je malý fotbalista hrající za mladší žáky Spartaku Smržovka. Mládež a svého syna zde trénoval i jeho tatínek. Ten bohužel nedávno tragicky zemřel, když na něj v lese při kácení spadl strom. Jarda tak zůstal sám se svou maminkou a jejich známí zorganizovali sbírku na jejich pomoc. Pokud byste chtěli přispět i nyní, můžete tak učinit na účet číslo 104647247/0300.

Poděkování patří také serveru www.sportovniaukce.cz, který se vzdal provize za uspořádanou aukci ve prospěch Jardy. Děkujeme.

Bohemka TV