K poslednímu venkovnímu duelu míříme do Záp

Rezerva bude usilovat o další skalp týmu okupující nejvyšší příčky.

K poslednímu venkovnímu duelu míříme do Záp

Klokani zažívají podařený závěr podzimní části, neboť byli v posledních třech duelech stoprocentní. Zejména poslední zářez na pažbu byl velmi cenný, neboť si Bohemians vybudovali odstup od celků ze spodku tabulky a ztráta na čtvrtý Chlumec je již pouze tříbodová. V cestě za navléknutí čtvrtého korálku bude ovšem stát další celek ze špičky České fotbalové ligy, aktuálně druhé Zápy. Tým okolo Pavla Haška velkou část podzimní části držel první místo ve své moci, ale z té je sesadil Jablonec. Zápy si v posledních dvou duelech nepřipsaly ani bod, když na domácím hřišti padli právě s Jabloncem (1:3) a následně i v Mladé Boleslavi (1:0). V letošní sezoně změřil síly se Zápy už první tým Klokanů, který po bláznivém průběhu zvítězil (3:2).

V kádru Záp najdeme i bývalé hráče Bohemians. Jedním z nich je pravý obránce Pavel Hašek. Bohemkou prošel i Michal Pávek. S pěti brankami je nejlepším střelcem Jiří Duben.

Zápas je na programu v neděli od 14 hodin na hřišti v Zápech. Hlavním rozhodčím bude Michal Mrkáček. Asistovat mu budou Vít Šťastný s Michalem Horáčkem. Zpravodajský servis ze zápasu najdete pod hashtagem #ZAPBOH nebo na našich oficiálních profilech.