Cenné vítězství vystřelil Krch

Skvělé zákroky Le Gianga a týmový výkon znamenají tři body pro Klokany.

Cenné vítězství vystřelil Krch

Proti Příbrami se do základní jedenáctky vrátili Vaníček s Hronkem. Už po pár vteřinách se protáhl po pravé straně Havel, ale jeho centr lapil Kočí. O pár minut později vracel Jindřišek hlavou míč před branku na Vodháněla, jenže kreativní záložník Klokanů pálil nad branku Příbrami. Bohemians pokračovali v aktivitě. Bartek zprava nacentroval do šestnáctky na Havla, s jehož hlavičkou si Kočí poradil.

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Hosté se v ofenzivě ozvali až po dvaceti minutách. Na hranici velkého vápna si zpracoval míč osamocený Tregler, proti jeho střele ovšem fantasticky zasáhl Le Giang. Vzápětí znovu zaútočili Klokani, ale Havel střílel kousek vedle pravé tyče hostující branky. V závěru prvního poločasu sudí Berka rozdal hned tři žluté karty. Jedním z potrestaných byl i Vodháněl, který si kvůli velmi přísné žluté kartě nezahraje příští týden v Plzni. Ještě před poločasovým hvizdem Alvir tvrdě fauloval Krcha, za což ovšem nepochopitelně hlavní sudí žlutou kartu již neudělil.

Bohemka měla další šanci hned v první minutě druhé půle. Havel odcentroval zprava, odražený míč si našel na hranici šestnáctky Jindřišek a napálil pravou tyč branky Kočího. Na opačné straně pálil Nový, ovšem Le Ginag vytasil vynikající zákrok, když míč vyrazil. Brankář Klokanů byl v akci i o malou chvilku později. Škoda odcentroval z levé strany a do zakončení se dral nový, jenže Le Giang skvělým vyběhnutím střelu zlikvidoval.

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Gólman Klokanů čaroval i později. Voltr odcentroval na Alvira, ale naprosto úžasným zákrokem Le Giang vyrazil balon na brankové čáře a uchránil tak bezbrankový stav. Pět minut před koncem hlavičkoval na malém vápně Dramé, ale Le Giang míč lapil do rukavic.

V závěru si ovšem Krch vyskočil na centr Vacka a hlavičkou poslal Klokany do vedení. Klokani ve zbývajících minutách náskok uhájili a slaví vítězství nad Příbramí.