Přípravné duely odstartujeme s Duklou

Klokany čeká první utkání Tipsport ligy.

Přípravné duely odstartujeme s Duklou

Po úvodním týdnu zimní přípravy je před Bohemians i první přípravné utkání. V rámci Tipsport ligy se v pražském derby Klokani střetnou s Duklou. Se stejným soupeřem se svěřenci trenéra Luďka Klusáčka utkali v polovině listopadu. Proti dejvickému týmu si vedli na výbornou, neboť zvítězili jednoznačným rozdílem (5:1).

Tým Dukly je od prvního dne přípravy doplněn i o hráče B týmu. Proti Bohemians tak nebudou jen Hadaščok, Holík, Tetour, Hašek, ale také Lauko, Ullman, Palacios a Kozel.

Trenér Luděk Klusáček předznamenal, že proti Dukle všichni hráči nenastoupí: "Do prvního přípravného duelu nevyužijeme všechny hráče. V individuálním tréninku jsou Bartek, Dostál a Pokorný, tudíž těch se toto střetnutí týkat nebude. Vladislav Levin sice už trénuje s týmem, ale kvůli zdravotním problémům půl roku nehrál. Chceme ho do hry zapojovat postupně, takže ani on hrát nebude."

Začátek zimní přípravy 2020
Začátek zimní přípravy 2020
Utkání mezi Bohemians a Duklou se hraje v sobotu od 10:30 na umělé trávě v Horních Počernicích (Xaverov). Hřiště se nachází v ulici Božanovská (odkaz ZDE). V přímém přenosu bude duel vysílat stanice Nova Sport. Sledujte i naše sociální sítě, kde se dozvíte nejdůležitější události z utkání. Vše najdete na našich profilech nebo pod hashtagem #DUKBOH. Zápas po jeho skončení shrneme v reportáži.