Přípravky jsou vedeny kvalitními trenéry

Podzim nejmladších kategorií zhodnotil Tomáš Hazuka.

Přípravky jsou vedeny kvalitními trenéry

Jak hodnotíš první část sezóny?
Podzimní část sezóny bych za přípravkové kategorie hodnotil pozitivně. Všem se podařilo postoupit na finálové turnaje Ondrášovka cup (neoficiální mistroství republiky danných kategorií), což nebývalo vždy zvykem. Jsem rád, že letos se nám to povedlo a můžeme se v červnu těšit na finálové turnaje. Velmi slušné výsledky jsme předváděli i v soutěžích, jichž se zúčastňujeme.

Co vnímáš jako pozitivní?
Podařilo se stabilizovat realizační týmy. Na postech hlavních trenérů jsou kvalitní lidé s vyšší licencí.

Jaké jsou vaše plány na jaro? Budete pořádat nějaké turnaje?
Naším cílem je navázat na hru, kterou jsme předváděli na podzim a nadále se zdokonalovat v herních činnostech jednotlivců. 1. května budeme pořádat na Lokádě turnaj pro ročníky 2011, kde jsou přihlášeny přípravky ligových týmu a máme přislíbenou účast i jednoho kvalitního ligového týmu z Německa. Dále pak na 8. května máme připraven turnaj pro naše nejmenší fotbalisty, kde budou hrát týmy z Prahy a okolí. I ten se uskuteční na Lokádě ve Vršovicích. Zřejmě vrcholem jara bude start našeho ročníku 2010 na turnaji v Itálii, kde hrají stejně staří kluci předních 20 evropských klubů. Mezi nimi jsou týmy jako Bayern Mnichov, Inter Milán, PSG, Chelsea, Liverpool, Juventus, Manchester United, Ajax Amsterdam.

Co vidíš jako negativní a na čem je potřeba zapracovat v jarní části sezóny?
Všeobecně ubývá dětí, které chtějí sportovat. V této oblasti bychom chtěli zapracovat a přivést k nám co nejvíce dětí, které by fotbal bavil.

Do trenérského týmu se přidal i hráč „A“ týmu David Bartek. Uvítal bys mezi trenéry i další současné či bývalé hráče našeho klubu?
Za Davida jsem opravdu rád, že se rozhodl trénovat naší školičku a pomoc dětem v jejch prvních fotbalových krůčcích. Zrovna David je pro děti velkým vzorem a motivací. On sám začínal v Bohemce trénovat v pěti letech a dotáhl to až do "A" mužstva našeho klubu. Byl bych rád, kdyby Davida následovali další ligoví hráči.