V úterý startuje předprodej na Slavii

Zajistěte si včas své místo na stadionu.

V úterý startuje předprodej na Slavii

Vršovické derby se uskuteční v Ďolíčku v neděli 16. února od 17 hodin. Od úterý 21. ledna můžete od 10:00 kupovat i vstupenky na úvodní duel, v němž do Ďolíčku přijede Slavia. Vstupenky si můžete koupit online na Ticketportalu, anebo fyzicky v našem fanshopu na stadionu. Předprodej je určen pouze registrovaným fanouškům Bohemians. Vstupenky mohou zakoupit permanentkáři, členové DFB a oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Při jednorázovém nákupu je možné pořídit si maximálně 4 vstupenky (např. při koupi 2 vstupenek nelze později použít kód podruhé a dokoupit další).

Na internetových stránkách Ticketportalu vás systém k výběru míst pustí až po zadání číselného kódu z vaší plastové kartičky (permanentka, DFB, fanklub). Ve fanshopu v Ďolíčku se budou prodávat vstupenky ze stejné uvolněné kapacity stadionu, jako je k dispozici na internetových stránkách. Ve fanshopu je také nutné předložit kartu obsluze, která kód zadá k ověření do systému. Zároveň je pozastaven prodej jarních permanentek.

Doporučujeme všem fanouškům zakoupit si lístky s předstihem. Vstupenky stojí tradičně 230 Kč na hlavní tribunu a 150 Kč do kotle. V předprodeji je možné využít 50% slevu pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. V den zápasu se s největší pravděpodobností žádné vstupenky prodávat nebudou.

Veškeré vstupenky do sektoru hostů obdrží k distribuci SK Slavia Praha. Oproti minulým sezonám byla kapacita sektoru hostů navýšena na 315 míst.

KLIKNI PRO NÁKUP ONLINE ZDE
Vstupenky pro mládež zakupte ZDE.