Proti Křídlům Sovětů už v sobotu

Klokani poměří síly s účastníkem ruské ligy. 

Proti Křídlům Sovětů už v sobotu

Dnes Bohemians absolvovali první tréninkové dávky na tureckém území. Zítra odpoledne je čeká přípravné utkání proti Křídlům Sovětů. Ruský celek zakončil podzimní část neslavně, když z posledních pěti zápasů získal jediný bod za bezbrankovou remízu s Kazaní, která se naopak díky třem nerozhodným výsledkům posunula blíže k záchraně. Křídla Sovětů odehrála jeden zápas v tureckém Beleku již v úterý. Lotyšský FK Spartaks Jürmala tým okolo kanonýra Soboleva porazil jednoznačným rozdílem (4:1).

Páteční trénink v Turecku
Páteční trénink v Turecku
Pokud se něco Křídlům Sovětů na podzim nedařilo, tak to bylo využívání rohových kopů, neboť nevyužili jediný. Jinak tomu už bylo v přípravném utkání se Spartaksem. Hráči ruského týmu se radovali po rohovém kopu hned dvakrát a efektními nůžkami se blýskl devatenáctiletý Molchanov. V defenzivě je mužstvo slabší na levé straně, přes níž padla hned polovina inkasovaných branek ze hry. Naopak do ofenzivy je levá strana silná. Záložník Zinkovskiy s největší úspěšností driblinku asistoval hned u šesti branek týmu.

Zápas mezi Křídly Sovětů Samara a Bohemians se hraje v sobotu v tureckém Beleku. Výkop je naplánován na 15. hodinu českého času (17:00 místního). O případném živém streamu utkání budeme informovat na sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru a Instagramu bude k dispozici zpravodajský servis. Zápas shrneme i v reportáži na webu.

Za Klokany můžete ale vyrazit i zítra dopoledne. Rezerva Klokanů se v 10 hodin v rámci přípravy utká s Českým Brodem. Utkání se uskuteční na UMT v Satalicích (MAPA ZDE). O nejdůležitějších momentech utkání budeme informovat na sociálních sítích. Report z duelu bude k přečtení na klubovém webu.