Rezerva znovu zvítězila

Za Klokany se prosadili Nátr se Zemanem.

Rezerva znovu zvítězila

V úvodu jako první zahrozili Bohemians. Do šestnáctky pronikl Záviška, avšak jeho rána mířila jen do boční sítě. Na druhé straně napřáhl k ráně Heřmánek, ale Fryšták se vymrštil do vzduchu a konečky prstů míč vytěsnil na rohový kop. O chvilku později zakončil rychlý protiútok Jindřich, ovšem brankář Klokanů nohou parádně střelu vyrazil.

Následně předvedla Bohemka pěknou kombinační akci, na jejímž konci byl Farkaš, jehož tvrdou ránu k tyči brankář Přibyl s problémy vyrazil. Krásně vypálil i Nátr, ale gólman Českého Brodu si poradil. V první půli tak branka nepadla.

Chvilku po pauze se radovali Klokani. Zeman našel přesnou přihrávkou Nátra, který se nemýlil a poslal Bohemians do vedení.

Svěřenci trenéra Hrušky měli v dalších minutách několik slibně rozjetých akcí, ale žádnou z nich neproměnili v gól. Sed minut před koncem si naběhl před branku Machovský a vyrovnal.

Poslední slovo měla ale Bohemka. Zeman tentokrát vzal zakončení na sebe a vrátil svém celku vedení. Klokani tak zvládli i druhý zápas přípravy vítězně.