V přestřelce zvítězila Křídla Sovětů

Klokani smazali ztrátu, ale poté inkasovali.

V přestřelce zvítězila Křídla Sovětů

V základní sestavě naskočil Keita i Ugwu. V záloze pak operovali Rada s Vackem. Do stoperského tria se postavil Podaný.

Na první branku se čekalo pouhou minutu, když Zinkovskiy napálil z hranice šestnáctky odražený míč přesně k tyči. Před uplynutím úvodní desetiminutovky se ruský celek prosadil podruhé. Zinkovskiy pronikal do šestnáctky, ale jeho střelu dokázali Bohemians zablokovat. Balon si našel na velkém vápně Anton a přízemní křižnou střelou podruhé rozvlnil síť.

Bohemka zahrozila po dvaceti minutách hry. Rada roztáhl hru doleva na nabíhajícího Schumachera, jehož přihrávku do šestnáctky zakončil Ugwu kousek vedle levé tyče.

V závěru první půle už vše naznačovalo, že ztráta Klokanů bude dvoubranková. Jenže chvilku před závěrečným hvizdem se prosadil po rohovém kopu obránce Poluyakhtov, čímž stanovil tříbrankový poločasový náskok Křídel Sovětů.

Oba týmy nastoupily po pauze v obměněných sestavách. Po deseti minutách Schumacher našel přesně Pulkraba, který na přední tyči snížil.

PFK Křídla Sovětů Samara - Bohemians Praha 1905 4:3 (3:0)
PFK Křídla Sovětů Samara - Bohemians Praha 1905 4:3 (3:0)
Vzápětí předvedli Bohemians krásnou akci. Levin přihrál Schumacherovi, jenž našel za hranicí šestnáctky Nováka. Mladý záložník pronikl do vápna a předložil míč Puškáčovi, jenže forvard Klokanů z dobré pozice branku Křídel Sovětů přestřelil. Uběhlo pár minut, když Nečas od brankové čáry přihrál Novákovi, který si intuitivně naběhl, chladnokrevně poslal míč k tyči a snížil na rozdíl jediného gólu.

Bohemka dokázala náskok smazat, když si Nečas naběhl a po přihrávce Nováka srovnal stav utkání. Výbornou práci odvedl při této brance i Puškáč, který naběhl na přední tyč a gólman s obráncem tak nemohli míč odvrátit do bezpečí. Poslední slovo měl ovšem ruský celek, když ho znovu poslal do vedení Ginsari. Klokani tak z přestřelky nakonec odešli poraženi.