Ve třetím duelu na soustředění proti SonderjyskE

Bohemians vyhlíží poslední prověrku v Turecku. 

Ve třetím duelu na soustředění proti SonderjyskE

Den před odletem z Turecka ještě Klokani nastoupí k jednomu utkání, v němž bude soupeřem dánské SonderjyskE. Celek trenéra Riddersholma vstoupí do jarní části s touhou vystoupat do Skupiny o titul, na níž ztrácí šest bodů. Klokani o tři roky zpět změřili síly s Randers (0:2), aktuálně týmem z vrchu tabulky dánské nejvyšší soutěže. Z kádru Bohemky, který je na soustředění v Turecku, zasáhli do hry Jindřišek, Bartek, Dostál, Vaníček a Šmíd. K této pětici se řadí i Krch, jenž je ovšem v péči lékařů na území tuzemska.

Ofenzivní akce SonderjyskE jdou velmi často přes pravou stranu, která se postarala hned o osm podzimních branek ze hry (celkem jich padlo 18). Na této straně hřiště obvykle operují obránce Hartmann Bah a záložník Hassan. Při rohových kopech mužstvo často soustředí pozornost na přední tyč, odkud vstřelilo hned dvě ze tří branek. Bránění standardních situací je ovšem jedna ze slabin týmu, neboť na podzim z nich inkasoval hned osmnáctkrát, což je více než polovina z celkového počtu inkasovaných gólů (34).

Páteční trénink v Turecku
Páteční trénink v Turecku
Utkání SonderjyskE s Bohemians začíná v pátečních 13:00. Sledujte naše oficiální profily na sociálních sítích, aby vám neuniklo nic ze zápasového zpravodajství. Příspěvky najdete i pod hashtagem #KLOKANIVTURECKU2020.