Porážka na závěr soustředění

Bohemians na dánský celek nestačili. 

Porážka na závěr soustředění

Proti SonderjyskE vyběhla Bohemka v obraně se Šmídem. Ve středu zálohy se představil Schumacher. V úvodních minutách na sebe ukázal Hassan, jenže zakončení nůžkami bylo nepřesné. Po něm zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Albaek, ani on ovšem skóre duelu nezměnil.

Tentýž hráč střílel i o chvilku později, ale obrana Bohemky pokus zablokovala. Následně ovšem zakončoval křižnou střelou Absalonsen, proti němuž se vyznamenal Le Giang a míč za svá záda nepustil. Šanci měla i Bohemka, jenže míč z kopačky Hronka ozvlnil pouze boční síť. První poločas tedy skončil pro oba týmy bezbrankovou remízou.

Do druhého poločasu naskočil v brance Valeš. Bohemians se snažili proklouznout za obranu dánského týmu, ale gól ze své hry nevytěžili. Necelých dvacet minut před koncem se na opačné straně prosadil střelou o tyč Simonsen a poslal Sonderjyske do vedení. V závěru ještě pojistil vítězství SonderjyskE z pokutového kopu Eskesen. 

SonderjyskE - Bohemians Praha 1905
SonderjyskE - Bohemians Praha 1905
Klokani tak s dánským mužstvem prohráli a po návratu se v tuzemských podmínkách budou chystat na generálku s Mladou Boleslaví.