Rezerva v přípravě poprvé prohrála

Neratovice se radují po pěti vstřelených gólech.

Rezerva v přípravě poprvé prohrála

Bohemians byli proti Neratovicím už od začátku utkání lepším týmem. Jejich převahu před uplynutím prvních dvaceti minut zužitkoval Záviška, který se po přihrávce Václavíka trefil přesně na zadní tyč.

Klokani měli i další šance. Buneš předložil míč před prázdnou branku, ale zakončující Ogiomade byl v ofsajdu. V závěru poločasu střílel Le Tuan, jenže jeho střelu vykopl z brankové čáry vracející se obránce.

Hned zkraje druhé půle napálil Nátr břevno neratovické branky. Po faulu v hostující šestnáctce měli Klokani k dispozici pokutový kop. Exekutor Le Tuan ale branku přestřelil.

Bohemians Praha 1905 B - Fotbal Neratovice-Byškovice 2:5 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B - Fotbal Neratovice-Byškovice 2:5 (1:0)
Hosté se pak dostali dopředu a hned vyrovnali, když se po rohovém kopu prosadil Pajkrt. Bohemka si chtěla vzít své vedení zpět, ale nemohla se dostat do šance. Čtvrt hodiny před koncem odpískal hlavní sudí penaltu pro hosty z Neratovic a Rejman otočil stav utkání. Vzápětí navíc Gombáš překonal Fryštáka potřetí a navýšil vedení svého týmu.

Klokani se hnali do útoku a výsledkem byl snižující gól Peričeviče. Avšak hosté v závěru slepenými brankami Maláka a Rejmana pojistili své vítězství.