Vítězná generálka s Mladou Boleslaví

Za Klokany se po pauze prosadili Pulkrab s Nečasem.

Vítězná generálka s Mladou Boleslaví

Úvod se nesl v opatrném duchu a žádná gólová příležitost k vidění nebyla. Až po čtvrthodině hry se Vacek prosmýkl středem hřiště, který vysunul Puškáče. Forvard Klokanů zvládl ustát nátlak dotírajícího obránce Tatajeva, ale jeho střelu nohou vyrazil brankář Šeda. Vzápětí napřáhl levačkou ze střední vzdálenosti Budínský a napálil břevno branky Klokanů. Na druhé straně přimáčkli Bohemians svého soupeře. Hronkovu prudkou ránu z úhlu Šeda vyrazil, následně Vacek pálil nad branku.

Poté střílel po centru z prvního doteku Douděra, ovšem Le Giang byl připravený a balon vyrazil. Následně si našel odražený míč Pudil, jenž se z třiceti metrů se trefil přesně k tyči.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Za Bohemku mohl srovnat Pulkrab, jenže branku bohužel přestřelil. Po první půli šli s vedením do kabin hráči Mladé Boleslavi.

Krátce po začátku druhé půle mohli Klokani srovnat, ale brankář Středočechů nakonec zvládl před Puškáčem míč dostat do bezpečí.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Poté ovšem odcentroval Bartek, na přední tyči našel Pulkraba, který usměrnil míč do sítě a srovnal krok. Vzápětí se na branku z pravé strany hnal Vaníček a našel Puškáče, ale jeho střelu Šeda nadvakrát zkrotil. Další šanci vytvořil skvělou přihrávkou Levin, který do uličky vybídl k úniku Hronka. Při střele mu ovšem balon sebral vracející se Klíma.


Zahrozili i hosté z Mladé Boleslavi. Auer se opřel do míče, ovšem Le Giang skvěle jeho pokus vyrazil pryč. V závěru měl šanci ještě Nečas, ale branku netrefil. V nastaveném čase ovšem Nečas hlavou mířil přesně, čímž dokonal obrat Bohemky.