Béčko nastřílelo devět gólů

Klokani vyprovodili svého soupeře debaklem.

Béčko nastřílelo devět gólů

V úvodu utkání se Slaným se musel předvést brankář Kouba, který vyrazil na rohový kop prudkou střelu na přední tyč. Na opačné straně hřiště po přihrávce Nátra zakončil Osmančík, ale gólman hostujícího týmu zvládl střelu zneškodnit. Do šestnáctky Slaného se pak prokličkoval Novák, ale pravačkou vystřelil nad branku.

Dobrý presink pak předvedl Begič, jenž vybojoval míč pro Osmančíka. Forvard Klokanů mířil technicky, avšak o kousek pravou tyč hostující branky minul.

Následně se Klokani radovali, když se po přihrávce Nátra prosadil Osmančík. Chvilku před poločasovým hvizdem Nátr přesným centrem našel opět Osmančíka, který vstřelil druhý gól.

Z druhé půle uběhla pouhá minuta, když Novák přihrál Osmančíkovi, který zkompletoval hattrick. A o další dvě minuty později si Novák naběhl za obranu, nabídl balon před prázdnou branku Peričevičovi, jenž neměl problém vstřelit čtvrtou branku Bohemky.

Bohemians Praha 1905 B - FK Loko Vltavín 5:4 (5:1)
Bohemians Praha 1905 B - FK Loko Vltavín 5:4 (5:1)
 Novák připravoval svým spoluhráčům i nadále. Nejprve roztáhl hru doprava na Ogiomadeho, který pláchl obráncům a trefil se křižnou střelou na zadní tyč. O minutu později Ogiomade přesný míč od Nováka usměrnil do šibenice, čímž zasadil Slanému pověstného “kanára.”

Peričevič poté potáhl míč a přihrál Jirsovi, který ránou do šibenice vstřelil osmou branku. Hattrick následně zkompletoval i Peričevič, jemuž nahrával Novák. Rezerva tak v dalším přípravném utkání znovu zvítězila, když Slanénu nastřílela devět gólů.