FORTUNA:LIGA přerušena

Na základě rozhodnutí Vlády ČR se v pondělí hrát nebude.

FORTUNA:LIGA přerušena

Vláda České republiky na zasedání 12. března 2020 vyhlásila nouzový stav na 30 dnů a rozhodla tak o zrušení všech sportovních akcí v souvislosti s koronavirem. Zrušena tak jsou i všechna utkání FORTUNA:LIGY, která měla být původně bez diváků.

Bohemians neodehrají plánovaná utkání s Teplicemi, Českými Budějovicemi a přípravný zápas v Norimberku.

VRÁCENÍ VSTUPNÉHO

V této fázi se můžeme jednoznačně vyjádřit prozatím pouze ke vstupenkám na utkání s Teplicemi, které byly prodány v předprodeji. Pokud patříte mezi jejich držitele a zakoupili jste je v našem fanshopu, můžete je na stejném místě také vrátit. Vstupné vám bude vyplaceno oproti fyzickému vrácení papírové vstupenky. Jestliže došlo k nákupu online, níže přidáváme zprávu Ticketportalu, jak v daných případech postupovat.

PERMANENTKY

Určitě se objeví dotazy na kompenzaci neuskutečněných utkání pro držitele permanentních vstupenek. V tuto chvíli nemůžeme situaci předjímat. Vše bude záležet na dalším dění a konečném počtu neuskutečněných domácích zápasů. Přesto se u nás jedná o poměrně citlivý zásah do průběžných provozních příjmů klubu. Věříme, že většina majitelů permanentních vstupenek tuto situaci chápe a podpoří klub nenárokováním kompenzace, kdy překážka nevznikla na straně a vinou Bohemians.

JAK VRÁTIT VSTUPENKY TICKETPORTAL:

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně. Vzhledem k mimořádné situaci to může trvat i více než 30 dnů.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně. Vzhledem k mimořádné situaci to může trvat i více než 30 dnů.

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

Další vývoj situace budeme sledovat.