Výhra ve Zlíně pohledem statistik

Přinášíme statistické ohlédnutí za posledním utkáním.

Výhra ve Zlíně pohledem statistik

Klokani si aktuálně prochází nucenou přestávkou. Ještě před ní ovšem dosáhli prvního venkovního vítězství, když přivezli tři body ze Zlína. Vítězství si v následující řádcích projdeme z pohledu statistik.

Týmové statistiky
Bohemka ukázala ve Zlíně výbornou efektivitu, neboť z hlediska úspěšnosti využití všech střel na branku se dostala na 60%. Bohemians svého soka předčili v rychlosti vedení útočných akcí. Klokani byli stoprocentní v přesnosti tzv. "neútočných" přihrávek, které slouží pro rozvoj útoku. Úspěšní byli Zelenobílí i při distribuci "klíčových" přihrávek, jejichž úspěšnost byla 86%.

Individuální obranné statistiky
Bohemka ukázala i dobrou odolnost vůči útokům soupeře. Obránce Michal Šmíd vyhrál všech sedm vzdušných obranných soubojů. Jeho kolegové ze středu obrany Daniel Krch s Jiřím Bederkou si připsali nejvíce získaných míčů.

Individuální ofenzivní statistiky
Lukáš Hůlka nastoupil ve středu pole a připsal si stoprocentní úspěšnost driblinku. Stejně si vedl i při distribuci "klíčových" přihrávek. Kapitán Josef Jindřišek pak vedl nejvíce útočných akcí (74), z nichž bylo 56 úspěšných (76%). Přesnost v zakončení ukázal forvard Matěj Pulkrab, jemuž stačily tři střely ke dvěma gólům.

Fitness data
Zkušený Josef Jindřišek naběhal přes 12 km. Jeho spoluhráč ze středu zálohy Lukáš Hůlka jen o půl kilometru méně. Antonín Vaníček vyvinul maximální rychlost 8,6 m/s a ve sprintu uběhl 71 metrů. Po zranění naskočil poprvé Martin Dostál, jenž naběhal 824 metrů ve vysoké rychlosti (5,5 - 7 m/s). Největší maximální rychlost ukázal Till Schumacher, který se dostal na číslo 8,7 m/s.