Bohemians v omezeném provozu

Hráči trénují individuálně, fanshop zůstává zavřený.

Bohemians v omezeném provozu

V souvislosti s vyhlášeným nouzovým stavem a karanténou přijal klub Bohemians Praha 1905 následující opatření.

Hráči A týmu mají v těchto dnech nařízený domácí režim s individuálním tréninkem, aby v případě pokračování soutěže nebyl zásadně ovlivněn sportovní výkon A týmu Bohemians Praha 1905.

Prodejna fanshopu v Ďolíčku zůstává uzavřena minimálně do úterý 24. března 2020 včetně. V posledních dnech po vyhlášení nouzového stavu klesla návštěvnost prodejny téměř k nule. Většinu zákazníků pak tvořili cizinci. S ohledem na zdraví zaměstnanců fanshopu bude v příštích několika dnech k dispozici pouze e-shop s doručením zboží na dobírku. Expedovat budeme s ohledem na počet objednávek, nejméně však jednou týdně. Z toho důvodu počítejte s prodloužením doby doručení. Na klubový e-shop v týdnu přidáme nové zboží, které mělo být k dispozici pro domácí zápasy s Teplicemi a Českými Budějovicemi. Můžete se těšit na nové klíčenky, vlaječky, osušky, dámské triko, pánskou mikinu apod. Dotazy k fanshopu budeme řešit na e-mailu fanshop@bohemians1905.cz, telefonní číslo prodejny zůstává bez obsluhy. Do znovuotevření prodejny pozastavujeme příjem objednávek na potisk dresů, triček a ostatního textilu. O provozu fanshopu od 25. března 2020 budeme informovat na klubovém webu s ohledem na aktuální situaci.

Ostatním zaměstnancům a managementu byl klubem doporučen režim práce z domova v maximálním možném rozsahu a s co nejmenší osobní účastí v Ďolíčku, také do 24. března 2020. Ďolíček tak bude pro veřejnost pravděpodobně trvale uzavřen po dobu trvání nouzového stavu.

Děkujeme vám za pochopení a přejeme pevné zdraví v následujících hodinách a dnech.