Fanshop i v tomto týdnu pro osobní odběry

Prodejna v Ďolíčku bude i tento týden pouze vydávat objednané zboží.

Fanshop i v tomto týdnu pro osobní odběry

V tomto týdnu zůstává fanshop ve stejném režimu, jako tomu bylo v týdnu předchozím. Bohužel není možné si například vyzkoušet textilní zboží či prolistovat knihu. Z tohoto důvodu bude i v tomto týdnu fanshop pouze výdejním místem objednávek z e-shopu www.fanshopbohemians.cz. Vstup do prodejny nebude prozatím umožněn, obslouženi budete přes výdejní okno.

Osobní odběr bude možný pouze u zakázek, kde od fanshopu obdržíte výzvu k osobnímu odběru. Nestačí tedy zboží pouze objednat a přijít si jej vyzvednout. Vystavujete se tak riziku, že Vaše cesta bude zbytečná. Některé zboží máme skladem u dodavatelů a bude k dispozici třeba den, dva po Vaší objednávce. Pokud si zboží objednáte například před prodejnou, nelze se dožadovat jeho vydání obratem v plné výši. Prosíme Vás o respektování tohoto omezení. Rádi bychom pro Vás otevřeli standardně.

U výdejního okna Vám bude k dispozici dezinfekce. Zároveň Vás žádáme o ohleduplný přístup k obsluze, zejména o zakrytá ústa a nos rouškou, šátkem či něčím podobným. Před fanshopem na ochozu tribuny budou značky po dvou metrech, dodržujte bezpečný odstup.

Pokud potřebujete fanshop kontaktovat s dotazem či změnou již existující objednávky, učiňte tak výhradně e-mailem na fanshop@bohemians1905.cz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se, až pro Vás budeme moci normálně otevřít.

VÝDEJNÍ DOBA V TOMTO TÝDNU:
5. 5. 10:00 - 12:30/13:30 - 16:00
6. 5. 10:00 - 12:30/13:30 - 16:00
7. 5. 10:00 - 12:30/13:30 - 18:00

INTERNETOVÝ OBCHOD