Prezident Bohemians vařil pro dobrou věc

Antonín Panenka a rapperka Sharlota nakrmili policisty.

Prezident Bohemians vařil pro dobrou věc

Čestný prezident Bohemians a nejslavnější Klokan Antonín Panenka přijal pozvání do projektu Nekašleme na vás, který si dává za cíl zdarma vařit pro lidi pracující v tzv. první linii, jako jsou policisté, hasiči, zdravotníci, lékaři a další. Za tímto projektem stojí Zdeněk Střížek, majitel vyhlášené burgerárny Bejzment, kterou najdete na Smíchově v Lesnické ulici. Logo Bejzmentu jste mohli vídat také v Ďolíčku, protože pan Zdeněk patřil mezi klubové sponzory. Logo z Ďolíčku sice zmizelo, ale Bejzment i v těchto časech pomáhá, pouze jinde.

Tonda Panenka vařil pro dobrou věc
Tonda Panenka vařil pro dobrou věc
V rámci Nekašleme na vás vaří vždy vybrané osobnosti a výsledek jejich práce pak zdarma poslouží jako oběd či večeře právě pro lidi z první linie. V dnešním natáčecím díle vařil Antonín Panenka společně s populární českou rapperkou Sharlotou. Nejprve to byla vajíčka, ať už míchaná či volské oko, které se Tondovi náramně povedlo. Pak přišel na řadu hlavní chod, který našeho prezidenta nejdříve zneklidnil, ale nakonec rozesmál. Panenka ve slanině s grilovanou zeleninou. Sharlota si vzala na starosti vitamínovou přílohu a Tonda se s chutí pustil do grilování. Za půl hodiny byl na světě lahodný pokrm pod dohledem šéfkuchaře Martina Wenzla z restaurace Nad ledem, kde dnešní natáčení probíhalo.

Všichni přítomní pak dostali ochutnávkovou porci a pro zbylé jídlo si přijel příslušník Policie ČR s legrační krabicí olepenou policejní páskou. Tonda se Sharlotou se tak chopili jídelního boxu a vlastnoručně jej dopravili až do policejního vozu. Policistům popřáli dobrou chuť a s úsměvem a dobrým pocitem akci ukončili.

Profil projektu: NEKAŠLEME NA VÁS