Vyhodnocení virtuálního utkání

Zápas Bohemians s Dejvickým divadlem přilákal tisíce fanoušků.

Vyhodnocení virtuálního utkání

V neděli 26. dubna odehrála Bohemka historické virtuální utkání s Dejvickým divadlem. Netradiční formát tohoto zápasu pak byl fanouškům fotbalu i divadla k dispozici ještě týden, do neděle 3. května.

Po tomto datu jsme utkání uzavřeli a nastal čas na konečné účtování. Nyní můžeme oznámit, že návštěvnost virtuálního utkání byla 4 202 diváků. Celkový čistý výtěžek z této akce se vyšplhal na číslo 506 644 Kč. Kromě klubu Bohemians a Dejvického divadla z této částky získá podporu také Herecká asociace a Nemocnice na Františku, kam příspěvek poputuje skrze nový Nadační fond Bohemians.

Na konto klubového špitálu tak i díky Vám připíšeme více než 50 tisíc korun, přes 200 tisíc korun poputuje jak do Dejvického divadla, tak do klubové pokladny Bohemians. V případě klubu bude tato částka zdvojnásobena, protože již před akcí se k tomuto zavázali všichni akcionáři Bohemky.

Závěrem bychom chtěli co nejsrdečněji poděkovat fanouškům, kteří si virtuální vstupenky zakoupili, přestože netušili, jakou formou budou odměněni. V nelehké době tak podpořili jak svůj milovaný klub, tak divadelní umělce a lékaře a zdravotníky. Zároveň se stali svědky něčeho unikátního, co půjde jen těžko napodobit nebo zopakovat. Děkujeme!