Vítězství v tréninkovém utkání

Klokani porazili v Uhříněvsi druholigovou Chrudim.

Vítězství v tréninkovém utkání

K tréninkovému utkání přijela jako soupeř druholigová Chrudim. Zápas byl hraný na 2x50 minut. Už po několika vteřinách skóroval Nečas, kterému nahrál Pulkrab. Branka ovšem nebyla uznána, neboť byl Pulkrabovi odpískán útočný faul.

Po deseti minutách se už skóre měnilo. Vodháněl nacentroval od rohového praporku a Šmíd přesnou a prudkou hlavičkou poslal Klokany do vedení.

K vidění byl vyrovnaný fotbal, který příliš šancí nenabídl. Zničehonic mohli srovnat hosté. Vašulín postupoval s míčem do šestnáctky, zasekl si ho do protipohybu Šmída a na malém vápně vystřelil, ale Le Giang se vyznamenal a střelu lapil.

Pěkný signál předvedli Klokani. Podaný s Nečasem rozehráli nakrátko standardní situaci, avšak rána útočníka Bohemky letěla mimo tři tyče. První půle tedy skončila jednobrankovým vedením Bohemians.

Bohemians Praha 1905 - MFK Chrudim 2:1 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - MFK Chrudim 2:1 (1:0)
Do druhého poločasu nastoupil i Osmančík. Uběhlo pár minut, když Jindřišek odcentroval do vápna Chrudimi. Míč si našel právě Osmančík, který ránou do šibenice zvýšil náskok.

Ten mohl být i tříbrankový, když Bohemians kopali pokutový kop po faulu na Keitu. Exekuce se jal Vacek, jehož střelu k levé tyči zneškodnil Mrázek.

Hosté dokázali snížit. Po rohovém kopu hlavičkoval přesně k tyči Řezníček. Zbytek duelu si Klokani pohlídali a druholigového soupeře porazili.