Zasloužené vítězství v Benešově

Rezerva Klokanů si připsala první výhru v Letní lize.

Zasloužené vítězství v Benešově

Na hřišti Benešova od úvodu naskočili i Krch, Pokorný, Novák a Osmančík. První šanci měli hosté, když po centru Lupače trefil z malého vápna tyč hráč Jakub Vosáhlo. Bohemka odpověděla po chvíli, ale tečovana rána Ogiomadeho letěla mimo branku. Z hranice šestnáctky pálil i Novák, ale přestřelil branku domácích. Před uplynutím první půlhodiny našel Osmančík na hranici velkého vápna Nátra, avšak proti jeho střele k tyči se vytáhl brankář Tetour a míč lapil do rukavic.

Těsně před přestávkou prostrčil Novák za obranu míč Ogiomademu, který nesobecky předložil balon Nátrovi, jenž neměl problém vstřelit gól. Asistent rozhodčího ovšem signalizoval ofsajdové postavení, a tak skončil první poločas bez branek.

Po přestávce se do velké šance dostal Lupač, ale fantastický Kouba jeho střelu zneškodnil. Pak Buneš nádherným obloučkem našel Peričeviče, proti jehož pumelici se vyznamenal Rotbauer a udržel bezbrankový stav. Vzápětí pálil za šestnáctkou domácí Brokeš, ale Kouba se nenechal zaskočit a v poklidu balon lapil.

SK Benešov - Bohemians Praha 1905 B 0:2 (0:0)
SK Benešov - Bohemians Praha 1905 B 0:2 (0:0)
Uplynula hodina hry a při útočné podpoře vybojoval Šmíd přímý kop z velmi dobré pozice. Exekuce se ujal Buneš a pěknou technickou střelou mířil pod břevno, avšak Rotbauer s vypětím všech sil vyškrábl míč na břevno. Skvělou akci převedla Bohemka o malou chvíli později. Peričevič se nádherně uvolnil po přihrávce Václavíka a před brankou našel Ogiomadeho, ovšem proti nigerijskému záložníkovi vytáhl další skvělý zákrok Rotbauer a střelu mířící k levé tyči vytěsnil.

Bohemka se pak konečně dočkala. Krch jemným lobem za obrannou linii našel Peričeviče, který přesnou přihrávkou přenesl hru k Ogiomademu, jenž se nemýlil a razantní střelou poslal Klokany do vedení.

Zelenobílí nepouštěli domácí Benešov do tlaku, z nějž by si mohli vytvořit příležitost a srovnat krok. Naopak v závěru Krch křižnou přihrávkou našel Ogiomadeho, který přízemní střelou pojistil výhru Klokanů.