Speciální permanentky v prodeji od středy

Získejte místo na tribuně i při snížené kapacitě.

Speciální permanentky v prodeji od středy

Žádnému fanouškovi fotbalu neunikla nepříjemná situace, kdy byly stadiony pro fanoušky zcela nepřístupné nebo byla jejich kapacita radikálně snížena. S takovou situací se kluby setkaly prvně a velmi těžko hledaly cesty, jak uspokojit co nejvíce fanoušků s celosezónní vstupenkou.

V Ďolíčku jsme se rozhodli být na opakování takové situace lépe připraveni, a proto s předstihem nabízíme fanouškům vouchery na permanentky VIP Gold, VIP Silver a novou kategorii Premium+ na sezonu 2020/2021. Takových permanentek bude k dispozici pouze omezené množství a jejich majitelům budeme přednostně garantovat místo na stadionu v případě snížené kapacity dle typu permanentky.

VIP Gold Premium (maximálně 50 ks)
Cena 22 000 Kč pro stávající VIP Gold permanentkáře se nemění, 25 000 Kč je cena pro permanentkáře nové. S touto permanentkou získáte vstup na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku v rámci FORTUNA:LIGY a MOL Cupu. Zároveň můžete vstoupit do VIP prostorů označených jako Gold, kde můžete pravidelně potkávat klubové legendy Antonína Panenku, Karola Dobiaše, Jiřího Ondru, herce Ivana Trojana a také obchodní partnery a sponzory klubu. V nabídce VIP Gold občerstvení je teplý i studený catering, čepované pivo a nealkoholické nápoje v neomezeném množství.

VIP Silver Premium (maximálně 100 ks)
Za tuto permanentku zaplatí stávající VIP Silver permanentkáři 6 000 Kč, stejně jako v probíhajícím ročníku. Pro nové zájemce vyjde na 8 000 Kč. Kromě výše zmíněných vstupů na domácí zápasy obsahuje přístup do VIP prostor s označením Silver v klubovém muzeu, kde je k dispozici pivo a nealkoholické nápoje a teplý catering (klobásy, párky).

Držitelé obou permanentek VIP pak mají garantované místo v Ďolíčku v případě, že vládní nařízení sníží kapacitu stadionu na 500 osob a více. Zároveň se jako první dostanou k výběru míst v případě utkání v rámci evropských soutěží UEFA.

Stávající VIP permanentkáři mají svá místa rezervovaná do středy 1. července 2020.

Premium+ (maximálně 400 ks)
Jedná se o nový nadstandardní typ permanentky Premium, kdy držitel získá vstup na všechna domácí utkání v rámci FORTUNA:LIGY a to včetně nadstavbové části a MOL Cupu. Součástí Premium+ není VIP servis, ovšem držitelé těchto karet budou mít garantované místo na stadionu v případě snížení kapacity až na 1 000 míst. Cena permanentky Premium+ bude pro všechny stejná a to 5 000 Kč. Držitelé Premium+ také získají první možnost nákupu vstupenek na případná utkání Klokanů v rámci evropské soutěže UEFA.

K prodeji voucherů s předstihem klub přistupuje z důvodu nečekaného výpadku provozních příjmů během pandemie koronaviru. Fanoušci zakoupením voucheru finančně podpoří Bohemku a od klubu oplátkou získají více výhod v rámci své karty. Prodej voucherů na tyto tři druhy permanentek bude zahájen již ve středu 24. června v 10 hodin ve fanshopu v Ďolíčku. Výměnu voucheru za permanentku pak lze realizovat od pondělí 3. srpna. V případě stávajících permanentkářů samozřejmě platí přednostní právo na výběr aktuálního místa.

> CENÍK VSTUPNÉHO 2020/2021 <

Prodej běžných permanentek Základní a Premium bude probíhat od 1. srpna 2020. Ceny běžných permanentních vstupenek zůstanou stejné.