Volný prodej vstupenek na sobotu

Dnes v 16:00 můžou vstupenky zakoupit i neregistrovaní fanoušci Bohemians.

Volný prodej vstupenek na sobotu

Úderem páteční čtvrté hodiny odpolední bude spuštěna poslední fáze distribuce vstupenek na odvetu semifinále skupiny o Evropu proti Slovácku. Doteď si vstupenku mohli zajistit zejména permanentkáři a registrovaní fanoušci Bohemians. Od 16 hodin bude spuštěn volný prodej i pro neregistrované. Každý fanoušek Bohemians smí zakoupit až 4 vstupenky.

Apelujeme na příznivce hostujícího klubu, aby vstupenky do Ďolíčku nekupovali a vyvarovali se tak nepříjemnostem s nevpuštěním na stadion. Sektory jsou určené pouze pro domácí fanoušky a příznivci se symboly 1.FC Slovácko do těchto sektorů nebudou vpuštěni ani s platnou vstupenkou, případně mohou být pořadatelskou službou vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. Klub dle nařízení LFA nesmí vytvořit sektor pro hosty, jinak se vystavuje riziku velké pokuty, která může dosáhnout do milionů korun.

Připomínáme také sektorizaci Ďolíčku, který bude neprůchozí. Do sektoru A bude vstup vchodem 1 z Vršovické ulice, toalety jsou pod sektorem A1 a fanshop bude přístupný. Do sektorů B a C bude vstup pouze vchodem 3 od Dannerova parku. Toalety jsou pod sektorem A5 přístupné z kotle, ochoz hlavní tribuny, fanshop i Náměstíčko budou pro sektor B a C nepřístupné a to i po utkání. Sektory musí být oddělené pevnou bariérou.

Vstupenky budou dostupné do vyčerpání povolené kapacity. V den utkání se vstupenky na pokladnách v Ďolíčku prodávat nebudou.