Postup do finále po famózním závěru

Mosquera dvěma góly otočil stav zápasu a Klokani postupují.

Postup do finále po famózním závěru

Do odvetného utkání nastoupili Klokani ve stejné sestavě jako před týdnem v Uherském Hradišti. Hned po minutě odcentroval z levé strany Divíšek do šestnáctky Bohemians, kde usměrnil míč na zadní tyč Jurečka a zařídil Slovácku brzké vedení.

Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko
Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko
Klokani mohli odpovědět vzápětí. Levin krásným obloučkem našel sprintujícího Nečase, ale útočník Klokanů z ostrého úhlu o kousek minul vzdálenější tyč hostující branky, kterou tentokrát hájil Nemrava. Ze střední vzdálenosti pak pálil Sadílek, ovšem prostor mezi tyčemi netrefil.

Dění na hřišti bylo poté vyrovnané a vyloženou šanci si nevytvořil ani jeden tým. Po půlhodině hry střílel za šestnáctkou Jurečka, ovšem Valeš nadvakrát míč zkrotil. Z protiútoku hlavičkoval Hronek, ale balon lapil brankář Nemrava. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Slovácka.

Po přestávce mohli Bohemians srovnat stav. Vodháněl si vzal míč ve středu pole a pronikl s ním hned přes tři hráče, načež našel Hronka, jenž už byl ve velké šanci, ovšem Nemrava proti němu rychle vyběhl a fantasticky střelu zneškodnil.

Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko
Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko
Poté střídající Květ přihrával pod sebe na Vodháněla, jemuž ovšem vložil do střely nohu ještě Daníček a balon pak skryl v rukou hostující gólman. Z dálky následně pálil Hronek, avšak nad branku.

V poslední minutě uháněl zleva na branku Mosquera a zkušeně překonal hostujícího brankáře, čímž srovnal stav duelu. To ale nebylo vše. Nejprve pálik Kliment, ale Valeš fantasticky vyškrábl míč na břevno. Následoval rohový kop Slovácka, na který se vydal do obranné šestnáctky Bohemky i gólman Nemrava. Jenže Zelenobílí ukořistili míč a Mosquera uháněl na odkrytou branku, kterou trefil a během dvou minut otočil stav.

Bohemka tak doma po infarktovém závěru Slovácko porazila a ve finále skupiny o Evropu si zahraje v dvojzápase s Mladou Boleslaví.