Béčko na závěr turnaje porazilo Benešov

Na vítězství se dvěma góly podílel Novák a jedním Ogiomade s Musilem.

Béčko na závěr turnaje porazilo Benešov

Proti Benešovu za Béčko nastoupili od úvodu i Kouba, Bederka, Krch, Šmíd, Novák, Mosquera i Ugwu. Jako první ale zahrozili hosté Turkem, jehož ovšem skvěle vychytal Kouba.


Bohemians Praha 1905 B - SK Benešov
Bohemians Praha 1905 B - SK Benešov
Poté už šla Bohemka do vedení. Ogiomade se krásně proháčkoval přes několik protihráčů a propálil gólmana. A za chvíli už bylo vedení dvoubrankové. Mosquera pronikl do šestnáctky a byl faulován za cenu pokutového kopu. K exekuci se postavil Novák a s obrovským přehledem penaltu proměnil.


Benešov pak dokázal snížit, když se po rohovém kopu prosadil Pedro. První půle tak skončila za jednobrankového vedení Klokanů.

Zkraje druhého poločasu poslal nádherný centr do šestnáctky Mosquera a Novák hlavou přidal třetí gól Klokanů. Náskok mohl zvýšit Osmančík, jehož ránu do šibenice vytěsnil pryč brankář Benešova. na opačné straně zahrozil kalod, jenže střílel mimo branku. Rozehrávku hostí pak napadal Musil a vytěžil ze své práce čtvrtou branku Bohemians.

Ve velké šanci byl i střídající Peričevič, avšak gólman Schummer jeho střelu na zadní tyč pravou nohou vykopl a uchránil svůj tým od páté inkasované branky. Zelenobílí tak porazili Benešov a ukončili své účinkování v Letní lize, v níž skončili na bronzové pozici.