Prodej permanentek 2020/2021

Zahájení prodeje permanentek na příští sezonu je plánováno na srpen.

Prodej permanentek 2020/2021

Prvoligová sezona 2019/2020 pro Klokany skončila minulý týden, ale vzhledem ke krátké pauze se v zázemí Ďolíčku již pracuje na zahájení té další. S tím souvisí také přípravy na prodej permanentních vstupenek 2020/2021. Pracovním termínem zahájení předprodeje, ke kterému vše směřujeme, je sobota 1. srpna. Tehdy by měl prodej začít online a o dva dny později v pondělí 3. srpna také fyzicky přímo v Ďolíčku v tiskovém středisku, jak jste zvyklí.

Odsunutí prodeje na srpen má několik důvodů. Mezi ty nejdůležitější patří čekání na vývoj dokončení soutěže 2019/2020 a také páteční Ligové grémium LFA, které může teoreticky změnit formát soutěže, kdy z případného nedostatku hracích termínů může dojít ke zrušení nadstavby. Rozšíření soutěže na více týmů by znamenalo jiný počet domácích zápasů a od toho se odvíjí i cena permanentky.

Dalším kritériem pro nastavení předprodeje bude také možný počet diváků, které budeme smět do Ďolíčku na startu sezony vpustit. Odpovědi na tyto otázky by měly přinést příští dny. Ke zveřejnění tohoto článku jsme se rozhodli na základě množících se dotazů od fanoušků. Považujte jej výhradně za informativní.

Až bude předprodej včetně všech termínů a podmínek připraven, budeme vás neprodleně informovat na webu i sociálních sítích. Pokud předprodej začne 1. 8. a FORTUNA:LIGA dle plánu 22. 8., bude určitě kratší doba rezervace místa pro stávající permanentkáře. Současné permanentkáře budeme informovat navíc newsletterem, aby jim tato důležitá informace neunikla.

Při zachování formátu soutěže a počtu týmů bude cena permanentky stejná, jako v uplynulé sezoně. Na pokladnách v den utkání budou vstupenky o něco dražší, ovšem v předprodeji zůstanou ceny současné (150 Kč a 230 Kč). Bude tedy záležet pouze na vás, zda si pořídíte vstupenku s předstihem a ušetříte.

Novinkou bude také online možnost uvolnit místo své permanentky jinému fanouškovi, pokud na utkání nepůjdete. Klubu tak dáte možnost nevyužité sedadlo pro dané utkání použít pro jiného fanouška a zamezit tak prázdným místům na hlavní tribuně, která se jinak tváří jako vyprodaná. Připravujeme také systém odměn za takové aktivní uvolňování míst.

V tuto chvíli jsou v prodeji speciální VIP a Premium+ permanentky formou voucheru, které vám zajistí místo na tribunách i při snížené kapacitě - ČLÁNEK ZDE.