Prodej permanentek v Ďolíčku od pondělí

Online prodej začíná již v sobotu 1. srpna 2020.

Prodej permanentek v Ďolíčku od pondělí

Prodej permanentních vstupenek do Ďolíčku bude zahájen online na Ticketportalu v sobotu 1. srpna 2020. V Ďolíčku se permanentky začnou prodávat v pondělí 3. srpna 2020 v 11:00. Přečtěte si všechny důležité informace v tomto článku. Začněme nejprve častými dotazy k aktuální situaci v souvislosti s koronavirem.

JAK TO BUDE S KAPACITOU?
V tuto chvíli je prakticky jisté, že na první domácí utkání neotevřeme celý Ďolíček, ale bude se pokračovat v podobném režimu, jako končila sezona 2019/2020. Z toho důvodu jsme již před časem dali fanouškům možnost pořidit si voucher na speciální permanentky VIP Gold, VIP Silver a Premium+, které zaručují přednostně místo i při snížené kapacitě stadionu.

DOSTANU SE NA FOTBAL S BĚŽNOU PERMANENTKOU?
Bude-li počet všech vydaných permanentek přesahovat povolenou kapacitu, nedostane se na všechny. S tím bohužel musí každý držitel běžné permanentky počítat. My jako Bohemka se budeme snažit udělat vždy maximum, aby vás do Ďolíčku mohlo co nejvíce. Systém výměny za vstupenku bude stejný, jako na konci uplynulé sezony.

PROČ BUDETE PRODÁVAT VÍC PERMANENTEK?
Nevíme kdy a v jaké míře se opatření uvolní a po každém utkání přenastavovat poměrně cenu permanentky je administrativně i provozně náročné. Navíc sledujeme komunikaci fanoušků online a troufáme si tvrdit, že velká většina si permanentku obnoví jen z principu, že tím podpoří svůj milovaný klub. Někteří fanoušci dokonce říkají, že si permanentku koupí, i kdyby neměli vidět v Ďolíčku jediný zápas. To je sice postoj extrémní, ale z fanouškovského hlediska zcela pochopitelný. Klub si každé takové podpory váží. Dalším důvodem je umožnit stávajícím a dlouholetým permanentkářům získat jejich místo v Ďolíčku alespoň "papírově", aby o něj nepřišli v příštích sezonách.

REZERVACE MÍST STÁVAJÍCÍM PERMANENTKÁŘŮM DO KDY?

Pokud máte permanentku na sezonu 2019/2020, vaše místo budete mít rezervované dva týdny, přesně do pátku 14. srpna 2020 do 15:00, kdy končí předprodej v tiskovém středisku. V posledním týdnu před začátkem ligy se prodej permanentek přesune do fanshopu.

LZE PROVÉST OBNOVENÍ PERMANENTKY ONLINE?
Ano, na stránkách Ticketportal.cz to od soboty půjde. Podrobný návod zveřejníme během pátku 31. července v samostatném článku. Online získáte voucher, který následně musíte mimo den zápasu vyměnit v Ďolíčku za permanentku.

ZMĚNÍ SE CENA PERMANENTKY A VSTUPNÉHO?
Při zachování formátu soutěže jsme na ceny permanentek nechtěli sahat. Nyní se ovšem liga rozšíří o dva domácí zápasy a navíc se ruší nadstavba. Po dvou letech tak mizí kategorie Základní a Premium a bude jen jedna běžná permanentka. Do ceny permanentky se promítne jeden ze dvou zápasů navíc. Při obnově zaplatíte za 17 domácích zápasů cenu za 11 vstupenek (2 530 Kč na hlavní tribunu), při koupi nové permanentky to bude cena za 12 vstupenek (2 760 Kč na hl. tribunu). Základní cena vstupenek v předprodeji se nemění a zůstává 150 Kč a 230 Kč dle sektoru. V den utkání budou vstupenky online i na pokladnách o 20 Kč dražší, tedy 170 Kč a 250 Kč. Bude tak záležet jen na vás, zda v předprodeji ušetříte. Pokud navštívíte 17 domácích zápasů na jednorázové vstupenky, zaplatíte za ně v rozmezí 3 910 - 4 250 Kč na hlavní tribunu.

>>> CENÍK PERMANENTEK ZDE <<<

MUSÍM OPĚT VYPLNIT FORMULÁŘ?
Vyplnění formuláře bylo i v minulých sezonách dobrovolné. Stejně tak to bude letos. Poskytnutím kontaktů však získáte možnost duplikátu, pokud permanentku ztratíte. Nejdůležitější však je, že budete e-mailem informováni o změnách kapacity, možnostech získat vstupenky, mimořádných opatřeních a podobně. Formulář si můžete stáhnout pod článkem a přinést již vyplněný.

CO ZNAMENAJÍ SPECIÁLNÍ PERMANENTKY VIP GOLD, VIP SILVER A PREMIUM+?

VIP Gold Premium (maximálně 50 ks)
Cena 22 000 Kč pro stávající VIP Gold permanentkáře se nemění, 25 000 Kč je cena pro permanentkáře nové. S touto permanentkou získáte vstup na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku v rámci FORTUNA:LIGY a MOL Cupu. Zároveň můžete vstoupit do VIP prostorů označených jako Gold, kde můžete pravidelně potkávat klubové legendy Antonína Panenku, Karola Dobiaše, Jiřího Ondru, herce Ivana Trojana a také obchodní partnery a sponzory klubu. V nabídce VIP Gold občerstvení je teplý i studený catering, čepované pivo a nealkoholické nápoje v neomezeném množství.

VIP Silver Premium (maximálně 100 ks)
Za tuto permanentku zaplatí stávající VIP Silver permanentkáři 6 000 Kč. Pro nové zájemce vyjde na 8 000 Kč. Kromě výše zmíněných vstupů na domácí zápasy obsahuje přístup do VIP prostor s označením Silver v klubovém muzeu, kde je k dispozici pivo a nealkoholické nápoje a teplý catering (klobásy, párky).

Držitelé obou permanentek VIP pak mají garantované místo v Ďolíčku v případě, že vládní nařízení sníží kapacitu stadionu na 500 osob a více.

Premium+ (maximálně 400 ks)
Jedná se o nový nadstandardní typ permanentky, kdy držitel získá vstup na všechna domácí utkání v rámci FORTUNA:LIGY a MOL Cupu. Součástí Premium+ není VIP servis, ovšem držitelé těchto karet budou mít garantované místo na stadionu v případě snížení kapacity až na 1 000 míst. Cena permanentky Premium+ bude pro všechny stejná a to 5 000 Kč.

PŘEDPRODEJ PERMANENTEK V ĎOLÍČKU

Předprodej bude probíhat dva týdny a to na obvyklém místě v tiskovém středisku. V tabulce uvádíme otevírací dobu prodejního místa.

PO • 3. 8. • 11:00 – 17:00
ÚT • 4. 8. • 8:00 – 15:00
ST • 5. 8. • 10:00 – 17:00
ČT • 6. 8. • 10:00 – 18:30
PÁ • 7. 8. • 8:00 – 15:00

PO • 10. 8. • 11:00 – 17:00
ÚT • 11. 8. • 8:00 – 15:00
ST • 12. 8. • 10:00 – 17:00
ČT • 13. 8. • 10:00 – 18:30
PÁ • 14. 8. • 8:00 – 15:00

• VIP Gold a VIP Silver můžete zakoupit i do sektoru A4 od 11. řady výše. Pro ostatní permanentky je tento sektor nedostupný.
• Permanentka pro držitele průkazu ZTP, děti do 150 cm a osoby starší 70 let je zlevněna o 50 %.

Slibovanou Plaketu věrného Klokana pro permanentkáře 2019/2020 budeme distribuovat od pondělí. Jak ji získáte uvedeme v samostatném článku v pondělí ráno.