Třetí kolo poháru hrají Klokani ve středu

Dalším sokem Bohemians v MOL Cupu je druholigové Táborsko.

Třetí kolo poháru hrají Klokani ve středu

Čtvrteční los určil Klokanům jako soupeře ve třetím kole MOL Cupu Táborsko, jakožto letošního nováčka druhé nejvyšší soutěže. Oba týmy se utkaly i v letní přípravě před tímto ligovým ročníkem. Úspěšnější byla Bohemka, která po vlastní brance táborského Navrátila a přesné trefě mladého Nováka zvítězila s čistým kontem (2:0).

Táborsko prozatím na první vítězství ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE čeká. Na své konto si připsalo jediný bod za víkendovou remízu v Prostějově. Právě toto utkání mělo bláznivý průběh, když každý tým dohrával zápas bez dvou vyloučených hráčů. U Táborska jde o zkušeného útočníka Zbyňka Musiola a ofenzivního univerzála Emmanuela Tolna. Ani jeden z hráčů tak proti Klokanům nastoupit nemůže. Chybět by ovšem neměl jiný důležitý hráč, kterým je středopolař Martin Kučera.

Bohemians - Táborsko 2:0 (1:0)
Bohemians - Táborsko 2:0 (1:0)
Zápas třetího kola MOL Cupu hrají Klokani v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici ve středu od 15:30. Hlavním rozhodčím bude Jiří Musil a jeho asistenty Matěj Vlček s Jakubem Šimáčkem. O nejdůležitějších událostech utkání budeme informovat na sociálních sítích. Fanoušci na utkání mohou, vstupenky budou k dostání na místě za 60 Kč.