Organizační informace k utkání se Zlínem

Přečtěte si o nové sektorizaci, rouškách, permanentkách a vstupenkách.

Organizační informace k utkání se Zlínem

Při utkání s Viktorií Plzeň byl Ďolíček sektorizován dle platných omezení, která se však během minulých dnů změnila společně s povolenou kapacitou. Ta je nyní jen 2000 lidí. Zároveň byly zakázány sektory na stání. I z toho důvodu nás čekají další škatulata při utkání se Zlínem v neděli 4. října. Povinné budou také roušky v celém Ďolíčku.

PERMANENTKY
Stejně jako při posledním utkání zůstávají všechny permanentky platné bez nutnosti pořizovat si vstupenku online. Vzhledem k limitní kapacitě BOHEMKA PROSÍ VŠECHNY PERMANENTKÁŘE, ABY SVÁ MÍSTA UVOLNILI, POKUD NA UTKÁNÍ NEPŮJDOU. Uvolnit je můžete online na stránkách Ticketportalu. Návod najdete na konci článku pod fotogalerií.

VSTUPENKY
Do běžného prodeje půjde pouze omezené množství vstupenek v počtu několika desítek. Online prodej i prodej ve fanshopu odstartuje v úterý 29. září v 10 hodin. Sledujte zejména Ticketportal, kde se mohou objevovat uvolněná místa průběžně, jak je permanentkáři dají k dispozici.

UVOLNĚNÍ MÍSTA PERMANENTKY
Po přihlášení na Ticketportal můžete místo uvolnit pro jiného fanouška, pokud víte, že na utkání nepůjdete. Pokud tak učiníte, při použití Vašeho místa získáte 1 bod, který lze proměnit za 100 Kč do fanshopu. Navíc tím vyjdete vstříc nejen klubu, ale hlavně ostatním fanouškům, kteří na utkání mohou a limituje je snížená kapacita. Návod je pod článkem.

Pro využití hlavní tribuny je nutné opět její rozdělení do dvou sektorů, které budou vzájemně neprůchozí a také přesunutí části permanentkářů na jiná místa. Víme, že to není nic příjemného, ale bez Vašeho pochopení to nezvládneme. Předem se za to omlouváme. Náměstíčko bude opět rozdělené na dvě části.

SEKTOR B SE PŘESOUVÁ DO SEKTORU A5

Všechny permanentky do kotle budou pro utkání se Zlínem platné pro sektor A5 s vchodem č. 1 z Vršovické ulice, konkrétně jeho levou částí, která je blíže k Botiči. Z kapacitních důvodů není možné kotel přesunout na A1, protože by zelená zóna převyšovala povolenou kapacitu. Zároveň chceme lidem z kotle umožnit návštěvu trafačky a prostorů před ní, jak jsou zvyklí. Zázemí Sektoru 1905 a toalety také zůstanou. Stejně tak možnost prezentace chorea na obvyklém místě.

SEKTOR A5 a 5A SE PŘESOUVÁ NA A1

Abychom mohli permanentky z B přesunout do A5, musíme tam vytvořit dostatek míst. A protože je zde permanentek méně, je nejjednodušší tyto všechny přemístit do A1. Předpokládáme, že v sektoru A5 vznikne alternativní kotel s hlasitou podporou. Proto chceme nabídnout pravidelným návštěvníkům "klidnější" místa na A1. Je to nestandardní postup, ovšem celá situace nejen ve fotbale je nyní velmi neobvyklá. Za toto nepohodlí se Vám omlouváme. A zároveň děkujeme, že nám jeho respektováním pomůžete "umístit" permanentkáře z kotle bez nutnosti jejich dělení.

Ve zkratce. Máte permanentku do sektoru B? Tak v neděli jdete do sektoru A5. Máte naopak sektor A5, nebo 5A? V neděli je Vaše místo v sektoru A1.

SEKTORIZACE ĎOLÍČKU


Sektorizace Ďolíčku pro utkání se Zlínem 4. 10. 2020.
Sektorizace Ďolíčku pro utkání se Zlínem 4. 10. 2020.
SEKTORY A1 - A3 (ZELENÁ ZÓNA)
Vstup hlavním vchodem č. 1 z Vršovické ulice vpravo (blíže k tramvajové zastávce). Toalety pod fanshopem. Fanshop přístupný. Občerstvení na rohu ochozu před fanshopem, na ochozu sektoru A3 a v bílém kontejneru na Náměstíčku. Do zelené zóny mají vstup permanentky A1, A2, A3, A5 a 5A a vstupenky A1, A2, A3.

SEKTORY A4 - A5 (ŽLUTÁ ZÓNA)
Vstup hlavním vchodem č. 1 vlevo (blíže k potoku Botiči). Toalety pod sektorem A5 (u kotle), stánek fanshopu na Náměstíčku, přístup k trafačce. Občerstvení na ochozu sektoru A5, hlavní stánek na Náměstíčku, šestihran v rohu Náměstíčka. Do žluté zóny mají vstup permanentky A4 a B a vstupenky A4 a A5.

SEKTOR C (MODRÁ ZÓNA)
Beze změny. Vstup jako obvykle od Dannerova parku. WC i občerstvení v sektoru. Stadion neprůchozí.

SEKTOR D (ORANŽOVÁ ZÓNA)
Standardní sektor pro hosty, kam jsme Zlínu nabídli 48 vstupenek, což je polovina sedadel v tomto sektoru. Prodej vstupenek do sektoru hostů bude probíhat v režii hostujícího klubu ve Zlíně.

Podle platných nařízení je také povinné nošení roušky v celém areálu Ďolíčku, včetně venkovních prostor.

Závěrem ještě opakujeme prosbu o uvolnění permanentek pro ostatní Klokany! Děkujeme za pomoc, podporu a pochopení a těšíme se, až tahle divná doba bude pryč a v Ďolíčku se sejdeme všichni a bez omezení.