B tým vybojoval výhru nad Teplicemi

Tři body v domácím prostředí vystřelili Nečas s Osmančíkem.

B tým vybojoval výhru nad Teplicemi

Béčko Bohemians nastoupilo proti Teplicím i s Koubou, Vondrou, Novákem, Nečasem a Keitou. V úvodu byl k vidění vyrovnaný boj na mokrém povrchu s minimem brankových příležitostí. Za Bohemku zahrozil střelou z hranice šestnáctky Nečas, kterou brankář Němeček vyrazil a míč stihl před Keitou lapit do rukavic.

Individuálně se poté proháčkoval do šestnáctky Novák, ale křižnou střelou o kousek minul pravou tyč hostující branky. Novák byl v šanci i o malou chvíli později, když obelstil kličkou protihráče a navedl si míč na střelu, jenže branku Teplic přestřelil. Následně se Klokani radovali. Akci rozjel Begič, který si narazil míč a našel na levé straně Nátra, který adresoval přesný centr právě na Nečase, jehož hlavička skončila v síti a Bohemka vedla.

Vzápětí mohl Nečas přidat druhou branku, když v úniku zasekl míč a nechal proběhnout dobíhajícího hráče, ovšem jeho následnou střelu vyrazil skvělým zákrokem Němeček. První půle tak skončila za těsného vedení Bohemky.

Po přestávce se zaskvěl brankář Kouba, když konečky prstů vyrazil na rohový kop hlavičku Švejdy. Pozorná obrana Bohemians ale jinak hostující Teplice do příležitosti nepustila. Až v závěru se po standardní situaci míč odrazil před Ljevakoviče, jehož dělovku ovšem Kouba famózně vyrazil a uchránil náskok Bohemians.

A vzápětí Zelenobílí své vedení pojistili. Lehovec odhlavičkoval centr a míč sebral Osmančík, který s ním doběhl až před hostující velké vápno a přidal druhý gól.

Bohemians tak porazili svého tabulkového souseda.