Antonín Panenka je stabilizovaný

Fotbalovou legendu dnes převezou do Prahy.

Antonín Panenka je stabilizovaný

Po dvou dnech čekání na výsledky různých vyšetření jsme dnes dopoledne dostali od manželky Antonína Panenky potěšující zprávu. Klubový prezident je ve stabilizovaném stavu a dnes během dne by měl být převezen do Prahy ke svému ošetřujícímu lékaři. Dosud byl hospitalizovaný v nemocnici v Benešově.

"Velmi děkujeme benešovské nemocnici za skvělou péči, kterou Tondovi poskytli na profesionální úrovni. Dnes ho převezou do Prahy, kde ho chce mít jeho ošetřující lékař pod svým dohledem,"
napsala dnes v SMS Vlasta Panenková. K díkům se připojuje i Bohemka.

Kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu musí mít Antonín Panenka kyslíkovou podporu. "Špatně se mu dýchá a má silný kašel. Když ho odváželi, moc jsem se o něj bála, ale dnes mi sám Tonda říkal, že bude bojovat a těší se, až bude po všem. Také mě překvapilo, že se to dostalo do celého světa. Je můj muž mnoho let, ale netušila jsem, že ho tak milují i za hranicemi," dodala paní Panenková.

To můžeme potvrdit i v klubu. Od středy chodí e-maily, Tweety, SMS a další zprávy opravdu z celého světa. Tondovým jménem za tuto nesmírnou podporu a všechna přání děkujeme! Středeční zpráva o náhlé hospitalizaci Antonína Panenky zasáhla bez nadsázky celý fotbalový svět. To je důkazem, jak velkou legendou Antonín Panenka je.