Novinky ve fanshopu

Pořiďte si originální hraný dres z minulých sezon.

Novinky ve fanshopu

Fanshop Bohemians v Ďolíčku zařazuje pravidelně do své nabídky nové zboží. V poslední době jsme zavedli tak zvaný 'Zelenobílý pátek', kdy každý pátek představíme nové zboží. Naposledy včera to byly rovnou tři sklenice. Na whisky, na long drink a klasický panák. Všechny s pískovaným logem. V předchozích týdnech jsme představili také půllitrovou a třetinkovou sklenici s uchem a pískovaným logem. Dále to byla zelenobílá kšiltovka, dámské a dívčí triko Glitter nebo pánská mikina Bohemka 1905. Veškeré novinky najdete na našem e-shopu na adrese www.fanshopbohemians.cz.

V minulých dnech jsme také vyčistili sklad A-týmu a rozhodli jsme se dát fanouškům jedinečnou sběratelskou příležitost. Ve fanshopu tak najdete několik originálních dresů, ve kterých hráči Bohemians v minulých sezonách nastupovali do prvoligových a pohárových zápasů. Za skvělou cenu 999 Kč můžete mít originální dres Milana Havla, Michala Švece, Ivana Lietavy a dalších hráčů, kteří Bohemkou prošli.

Také máme skladem posledních pár fanshopových dresů ze sezony 2018/2019, které jsme nechali vlastnoručně podepsat Antonínem Panenkou a jeden může být váš za 1 599 Kč.