Ohlédnutí za zápasem na Slavii

Podívejte se na statistiky vršovického derby.

Ohlédnutí za zápasem na Slavii

Podzimní část ligy zakončila Bohemka porážkou na hřišti Slavie. K bodům ale rozhodně neměla na hřišti lídra tabulky daleko.

I proti Slavii si Bohemka v soubojích dokázala poradit a hlavně ve druhém poločase byla díky vyšší úspěšnosti nebezpečnější. Klokani využívali při svých akcích dlouhé přihrávky. Přesných jich bylo hned 26 (81% úspěšnost). Přičemž průměrná délka přihrávek čítala dvaceti metrovou vzdálenost. Po poločasové pauze Bohemians více presovali a sedmkrát získali na soupeři balon.

Slavia - Bohemians 2:1 (1:0)
Slavia - Bohemians 2:1 (1:0)
Do základní sestavy se vrátil Martin Dostál, který šestkrát při napadání odebral míč protihráči a v této statistice byl stoprocentní. Forvard Tomáš Necid neúnavně pracoval i směrem do defenzivy a vyhrával obranné souboje. Jistý výkon podal obránce Daniel Köstl, když jedenáctkrát zachytil akci soupeře a vyhrál i většinu osobních soubojů. U nebezpečných akcí Klokanů byl Petr Hronek, jenž připravil šanci Necidovi a po přestávce nebezpečně vypálil. Aktivitu završil snižujícím gólem. Ten mu výstavním centrem připravil Jan Vondra, který k asistenci přidal i šest vyhraných osobních soubojů nad Simou.