Plán zimní přípravy

Klokani se poprvé sejdou v úterý.

Plán zimní přípravy

Letošní zimní přestávka bude jednou z nejkratších vůbec. Poslední zápas v roce 2020 odehráli Bohemians v Edenu 20. prosince a nebýt odloženého utkání s Opavou, představili by se doma i den před Štědrým dnem. Po krátké pauze se hráči A týmu sejdou na začátek zimní přípravy už v úterý 5. ledna. Před zahájemím tréninku bude celý tým otestován na přítomnost viru SARS-CoV-2.

Během zimní přípravy čeká hráče Bohemians několik dvoufázových tréninků. Protože už v sobotu 16. ledna se představí v rámci FORTUNA:LIGY na hřišti Slovanu Liberec, není moc prostoru na zahraniční soustředění. Celou přípravu tak absolvuje tým v Česku. Bohemians se nepředstaví ani v žádném zimním turnaji.

Generálkou na zahájení FORTUNA:LIGY bude přípravné utkání s Mladou Boleslaví, které má zatím termín v sobotu 9. ledna s výkopem ve 14:00. Zápas bude odehrán v Mladé Boleslavi. V řešení je také forma dvojutkání.

Po Liberci čekají Klokany dva zápasy doma. Nejprve v sobotu 23. ledna od 16 hodin se Slováckem, následně ve středu 27. ledna je v plánu dohrávka odloženého utkání s Opavou. Tento zápas začíná také v 16:00. O následujícím víkendu odehrajeme derby se Spartou na Letné a budou následovat další dva zápasy v Ďolíčku. Se Zbrojovkou Brno a Sigmou Olomouc. Termíny těchto tří zápasů ještě nejsou přesně určené. Během tří týdnů tak sehrajeme pět zápasů na území Prahy, z toho hned čtyři v Ďolíčku.