Pro Kubíka vybráno 145 393 Kč

Fundraisingová kampaň NF Bohemians skončila.

Pro Kubíka vybráno 145 393 Kč

Na začátku prosince 2020 jsme vám představili životní příběh malého Kubíka. Ten se narodil s dětskou mozkovou obrnou a dalšími přidruženými problémy. Jeho tatínek Miroslav je fanouškem Klokanů, proto poslal Nadačnímu fondu Bohemians žádost o pomoc. Kubík ke zlepšení kvality života potřebuje nákladnou rehabilitaci, jejíž jeden cyklus trvá 3-4 týdny a stojí 50-80 tisíc korun.

Rada NF žádost přijala a schválila, Kubíka doma navštívil hráč A týmu David Bartek a následně byla spuštěna fundraisingová kampaň. Ta trvala po celý prosinec loňského roku, kdy Kubíkovi menší i větší částkou přispívali nejen fanoušci a hráči Bohemians, ale také široká veřejnost. Během kampaně věnoval do dražby svůj dres Tomáš Necid. Konečná částka aukce byla 25 200 Kč. Přidali se Patrik Le Giang s rukavicemi a odchovanec Milan Havel, který věnoval originální kopačky. Tyto předměty vynesly dalších více než 10 tisíc korun.

Díky nově vzniklému partnerství s online aukční síní Aukro proběhly tyto dražby právě zde. Aukro nám umožnilo vystavit aukce zcela zdarma a navíc ve prospěch NF Bohemians věnovalo veškeré poplatky a provize spojené s prodejem, které si běžně účtuje.

I díky tomuto vstřícnému kroku tak můžeme Kubíkovi na rehabilitaci přispět celkovou částkou ve výši 145 393,50 Kč. Velmi si vážíme každého příspěvku na transparentním účtu Nadačního fondu Bohemians a děkujeme všem, kteří přispěli.

Brzy vám představíme další projekt Nadačního fondu Bohemians. Na transparentní účet 123-1598190287/0100 můžete přispívat i nadále. Tentokrát už ne Kubíkovi, ale váš příspěvek se dříve či později dostane k dalším potřebným lidem, tím si můžete být jistí.